2 cele mai agresive semne zodiacale. Atenție cu acești nativi!

Atenţie – nivelul lor de agresiune depășește orice limită!

BERBEC

Berbecul este guvernat de energica şi impulsiva planeta Marte. Când are o stare de spirit bună, Berbecul este un bun prieten şi partener. Cu el nu te plictisești, nu e leneş şi e gata mereu să te ajute. Însă, dacă îl vei cunoaște când are o dispoziție proastă sau dacă-l vei înfuria – atunci asupra ta se va prăbuși o adevărată furtună de foc.

Berbecii sunt încăpăţânaţi şi impulsivi. Cu ei e greu să te înțelegi, deoarece nu vor asculta argumentele logice ale interlocutorului. Bărbații acestui semn, adesea cred că problemele pot fi soluționate doar cu pumnii.

SCORPION

Acest semn, deasemenea, este guvernat de planeta Marte. Când are dispoziție bună, Scorpionul e calm şi amabil. Unii chiar îl pot considera naiv. Însă puțini știu că sub masca liniștii se ascunde furtuna unor emoții puternice. Elementul Apa, căruia îi aparține – indică o fire sensibilă.

De fapt, Scorpionul îşi arată rar sentimentele, preferând să le păstreze pentru sine. Însă, dacă paharul răbdării i se va umple, asupra ta se va prăbuși o furie cu puteri distrugătoare. În aceste momente Scorpionii sunt cu adevărat răi, chiar cruzi.

Doar purificându-şi sufletul de emoții negative, ei sunt capabili să se deschidă pentru bine, pace şi iubire. Orice Scorpion trebuie să treacă această cale. Uneori li se pare că viaţa se aseamănă cu o luptă continuă. Şi în primul rând este important să se învingă pe sine.

Aceasta este lista celor mai periculoase semne zodiacale. Vă reamintesc că felul în care se comportă omul, este determinat nu atât de semnul zodiacal, cât de nivelul său de dezvoltare. A fi sau a nu a fi rău, este alegerea personală a fiecăruia.

Sursa