Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

Berbec

Bărbații-Berbec se pot plictisi foarte ușor. Nu-i oferi totul imediat. Ei sunt atrași de tot ce este misterios, de aceea păstrează un pic de mister și încearcă să acționezi într-o manieră cât mai interesantă. Fă ceva diferit decât o cină tradițională la lumina lumânărilor. Săriți cu parașuta sau mergeți la un picnic în parc, fă întâlnirea veselă și energică, iar Berbecului nu-i va rămâne nimic altceva, decât să se îndrăgostească de tine.

Taur

Bărbaţii-Taur de cele mai multe ori nu bănuiesc nimic. Dacă te interesează, ar trebui să-i spui direct. Când te întâlnești cu un bărbat Taur, ai răbdare. Nu aștepta că ţi se va deschide chiar din prima lună. Îi este foarte dificil să aibă încredere în partenerii romantici. Calea spre inima bărbatului – Taur este în răbdare şi comunicare deschisă.

Gemeni

Bărbații-Gemeni sunt în căutarea acelei persoane, a cărei energie va fi contagioasă. Nu va fi foarte dificil să te îndrăgostești de el, pentru că este amuzant, interesant și fermecător, dar dacă vrei ca şi el să te iubească, ar trebui să fii la fel sau chiar mai interesantă. Ei vor să fie cu o persoană, cu care vor petrece timpul vesel, chiar şi atunci când nu fac nimic.

Rac

Bărbații-Rac de obicei se îndrăgostesc de femeia care în opinia lor, poate deveni un bun partener de viaţă sau un părinte bun. Sunt foarte grijulii, însă nu vor face primul pas, cu excepția cazurilor când le arăți clar că nu vor fi respinși. Refuzul, omoară acești bărbați sensibili. Dacă vrei ca bărbatul – Rac să se îndrăgostească de tine, lasă-l să știe că vei fi cu el şi vei avea grijă de el, dovedește-i că ești capabilă să-l iei sub aripa ta.

Leu

Bărbații-Lei iubesc să primească laude. Se topesc când le spui complimente. Au nevoie de dragostea ta, la fel cum au nevoie de aer. Dacă vrei ca bărbatul-Leu să se îndrăgostească de tine, amintește-i în fiecare zi și cu orice ocazie cât de mult înseamnă pentru tine. Nu trebuie să fie centrul universului tău, dar trebuie să știe că ocupă cea mai mare parte.

Fecioara

Bărbații-Fecioara au nevoie de timp să se stabilească. Nu vor începe niciodată o nouă relație fără motiv. Ei trebuie să se gândească la fiecare detaliu, la ceea ce se întâmplă între voi, pentru a decide dacă merită sau nu, să faceți următorul pas împreună. Dacă vrei ca bărbatul-Fecioară să se îndrăgostească de tine, trebuie să te înarmezi cu răbdare. Îi este puţin teamă să-și frângă inima, suficient pentru a permite câtorva oameni minunați să iasă din viața lui, din acest motiv.

Balanţa

Bărbaţii-Balanţă apreciază încrederea în sine. Dacă vrei ca un astfel de bărbat să se îndrăgostească de tine, nu te comporta de parcă ai fi cea mai atractivă persoană din această cameră, ci fii cea mai atractivă persoană din această cameră. Încrederea în sine este ceea ce îl atrage inițial, conștiința de sine și sentimentul de confort în propriul corp – este ceea ce îi susține interesul. Va deveni pentru tine o carte deschisă, de îndată ce începi să te întâlnești cu el.

Scorpion

Bărbaţii-Scorpioni adoră goana. Sunt foarte competitivi, de aceea consideră relațiile ca fiind încă o competiție. Acest lucru este rău, însă exact această abordare de joc îi face să-şi mențină interesul. Bărbatul-Scorpion este motivul pentru care toată lumea urăște întâlnirile moderne. Dacă vrei să se îndrăgostească de tine, fii gata să i te adaptezi.

Săgetător

Bărbații-Săgetător sunt întotdeauna cercetători. Ei pun întrebări și caută mereu răspunsuri. Dacă vrei ca Săgetătorul să se îndrăgostească de tine, oferă-i spațiul necesar pentru căutările și rătăcirile lui. Fă asta și cu siguranță va reveni la tine. Încurajează-i abilitățile de cercetare, în loc să-l limitezi.

Capricorn

Bărbatul-Capricorn este incredibil de serios și hotărât. Dacă şi-a pus ceva în gând, neapărat va realiza acest lucru. Iubirea şi relațiile nu sunt pentru el o prioritate. Cariera este întotdeauna pe primul loc, dar dacă vrei să se îndrăgostească de tine, susține-i ambițiile. El nu va iubi pe cineva care va avea nevoie de el. Bărbații-Capricorni nu tolerează nevoile.

Vărsător

Bărbatul-Vărsător este un gânditor profund, de aceea este adesea scufundat în propriile gânduri. Dacă vrei ca Vărsătorul să te iubească, stimulează-l intelectual înainte de a-l stimula fizic. El se îndrăgostește de cineva foarte încet, pentru că se îndrăgostește de cine este această persoană cu adevărat, iar pentru a afla asta are nevoie de timp.

Pești

Dacă vrei ca Bărbatul-Peşti să se îndrăgostească de tine, lasă-l să facă gesturi romantice. Este un romantic incorigibil, care iubește să-şi facă a doua jumătate să se simtă specială, trebuie doar să-l lași. Este incredibil de senzual, știe cum să-și exprime emoțiile, așa că nu-ți fie frică să fii vulnerabilă, el apreciază vulnerabilitatea și niciodată nu o va lua ca pe ceva evident.

Sursa