Aşa o vei pierde pe cea care a rămas cu tine mai mult decât trebuia…

Vei vedea numele ei pe ecranul telefonului și vei glisa spre stânga pentru a-i răspunde mai târziu la mesaj. La mesajele ei lungi, întotdeauna ai răspuns cât mai scurt posibil.

Cumva ai menționat că ești liber în weekend și planifici să ieșiți undeva, dar nu i-ai spus ora exactă a întâlnirii. În ultimul moment, prietenii te-au invitat să ieși cu ei și ai decis să ignori promisiunea făcută. Ea a așteptat, punându-şi multe întrebări.

Uimitor, dar când te comportai astfel cu alte fete, ele te părăseau imediat. Nimeni nu putea suporta această atitudine, nimeni nu accepta să fie un plan de rezervă. Ea, însă, dintr-un anumit motiv, a rămas și nu şi-a căutat pe cineva care s-o trateze aşa cum merită.

În ciuda a tot şi toate, ea continuă să aștepte, să spere că te vei schimba și vei avea grijă de ea, așa cum ea are de tine.

De îndată ce prietenii ei au înțeles cum stau lucrurile, ţi-a luat apărarea, spunând că ești prea ocupat și că ai terminat o relație foarte dificilă. Ea înțelege că relația cu tine este masochism, dar vrea să creadă că o rănești doar acum, iar mai târziu lucrurile se vor aranja și într-o zi va fi răsplătită pentru suferință.

Semnalele de alarmă le percepe ca fiind pozitive, fără să vadă în comportamentul tău niciun truc murdar. Va fi fericită dacă îi vei spune că ţi-a fost dor de ea şi nu-i vei spune din nou că nu ai timp pentru ea. Va fi fericită dacă-i vei spune că o placi și nu vei recunoaște că nu-ți place atât de mult, încât să vrei să depui eforturi pentru a o cuceri.

Tu ai realizat repede cât de mult vrea să fie cu tine, dar ai continuat să o tachinezi. Ai continuat să te întâlnești cu alte fete pe la spatele ei,  iar apoi să-i spui că nu știi cine sunt, pentru că unica fată importantă este ea. Erai sigur că crede această minciună şi de fapt, nu conta, ea oricum nu pleca nicăieri.

Asta a fost greșeala ta. Ai crezut că nimic nu se poate schimba, că indiferent de comportament, ea te va aștepta mereu. Va fi întotdeauna dulce, îţi va oferi totul şi va primi în schimb fărâmiturile atenției tale. Singurul lucru de care nu ai ținut cont  – ea a rămas cu tine atât de mult, pentru că te plăcea cu adevărat şi mai avea speranța că poate veți reuși într-o zi.

E bună, dulce, răbdătoare, dar cu siguranță nu e proastă. Într-o zi va pleca, înțelegând în cele din urmă că și-a petrecut timpul pe persoana greșită. Și atunci, tu vei cel care va scrie mesaje și va așteapta în zadar un răspuns. Într-o zi vei regreta că ai ratat o fată decentă, dar va fi prea târziu.

Sursa