Mesajul din suflet al unei femei de 40 ani, adresat tuturor bărbaţilor!

Chiar dacă aceste cuvinte nu sunt adresate anume Dvs, ele totuşi merită a fi citite. Bărbaţii – pentru a nu se asemăna cu astfel de indivizi, femeile – pentru a-şi cunoaşte valoarea şi a-şi menţine verticalitatea. Manifestul acestei femei:

Dragul meu bărbat!

La moment fiind o femeie liberă, când discut cu bărbaţii, în majoritatea cazurilor mă plictisesc. Şi acesta e unul din sentimentele cele mai obişnuite. Pentru că uneori literalmente mi se face rău, de la cât de previzibil şi monoton poate fi totul. De la cât de mult sunt bărbaţii previzibili şi monotoni.

Oare ei cred cu sinceritate că după ce am trait o vârstă de 40 de ani, nu am auzit niciodată de la cineva sugestii de a face sex? Adică, chiar nu înteleg, cum poţi fi sigur că această sugestie atragătoare poate să vină de la un barbat pe departe de a fi atrăgător?

Când eşti la o vârstă anumită, auzi şi citeşti despre astfel de propuneri în toate formele şi combinaţiile posibile. Mai mult ca atât, cunoşti cum vor evolua evenimentele cu o exactitate de zile. Când un bărbat apare, când va dispare, când iarăşi va aparea dupa trei luni ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Scenariul e cunoscut în prealabil. Dragă bărbat, îţi dai seama că acest lucru este plictisitor? Cafenea, restaurant… Cheamă-mă la o partidă de biliard sau la o expoziţie de pisici. Eu înţeleg spre ce merge relaţia, dar fă ceea ce mă interesează anume pe mine.

Pur şi simplu din primul minut arată că eu am valoare în faţa ta. Şi relaţia nu va deveni plictisitoare. Şi tu vei fi un pic mai unic.

În calitatea mea de psiholog, înteleg cum funcţionează instinctele. Dar, adevăr se conţine în afirmaţia precum că barbatul se aseamană cu animalele primitive. Cei mai buni dintre bărbaţi, sunt nişte bărbaţi atrăgători, culţi şi pentru a avea o discuţie cu astfel de bărbaţi, într-adevar nu e păcat să sacrifici interesele, timpul şi libertatea ta. Dar astfel de bărbaţi sunt foarte puţini la număr! Cu adevărat foarte puţini!

Dacă într-adevăr vrei să ştii ce anume mă excită, iţi voi spune. Inteligenţa. Auzi-mă: inteligenţa!

Dragă bărbat, când sunt la 40 de ani, puţin mă deranjează dacă ai burtă sau dimensiunea… bicepşilor tăi. Sunt mult mai preocupată de ceea ce vom discuta, care sunt realizările tale în viaţă, dacă voi putea eu să te respect şi chiar să te admir.

Şi dacă vei dori să mă surprinzi, să o faci prin atitudinea ta umană. Înţeleg că primul tău impuls a fost acela de a mă vrea. Însă tu ai şi un creier, porneşte-l şi vei vedea în mine un om. Fii sensibil şi delicat.

Am trăit mult şi cunosc multe, deci pot fi o sursă pentru tine. O sursă de putere, inspiraţie şi sensibilitate. O sursă a creşterii şi progresului tău. Deci fii într-atât de inteligent ca să vezi această sursă în spatele chipului meu.

În viaţa mea au existat multe lucruri înainte ta. Singurul lucrul care a fost în deficit a fost dragostea. Chiar dacă tu o vei aprinde, ea oricum va fi specială pentru că cu senzaţia de dragoste nu te poţi obişnui. Toate celelalte oferte eu deja le-am auzit.

Autor: Lilia Ahremchik

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!

Sursa