Înainte de a-i Oferi cuiva inima, Citește Asta!

Niciodată nu fi de acord cu mai puţin decât meriți. Ai parcurs o cale lungă pentru a fi acolo unde eşti acum. Ai simțit atât de multă durere, încât nu mai ai lacrimi.

Niciodată nu permite nimănui să ia de la tine ce ai mai bun, nu-i oferi putere asupra slăbiciunilor tale. Conștientizează-ţi profunzimea inimii şi acceptă-ţi defectele, pentru a vedea frumusețea ascunsă în spatele cicatricilor tale.

Niciodată nu-i permite să fii a lui fără luptă. Ai zidit pereți în jurul tău din cioburile inimii tale zdrobite, care sunt la fel de mari ca și dragostea nouă pentru tine însăţi. Nu permite nimănui să distrugă acești pereți, până când nu va fi hotărât să rămână pentru totdeauna.

Niciodată nu lăsa pe nimeni în inima ta, dacă inima lui nu este pregătită precum e a ta.

Niciodată nu-ţi pierde somnul din cauza unei persoane care îşi amintește de tine doar după miezul nopții, când este plictisit sau singur. Nu meriți o astfel de dragoste.

Niciodată nu pierde timpul pentru cineva care nu are timp pentru tine, el are nevoie de tine doar atunci când vrea să umple golul din inima lui.

Niciodată nu cerși atenția cuiva, pentru că meriţi mai mult. Nu plânge pentru cineva care nici măcar nu observă felul în care zâmbești.

Niciodată nu-ţi pierde energia pentru relații instabile. Nu te îndoi de capacitatea ta de a iubi, pentru că ştii cum e asta – să aştepţi iubirea cu disperare.

Niciodată nu te îndoi de tine, pentru că eşti suficient de bună pentru a iubi şi a fi iubită. Nu te lăsa păcălită, pentru că deja ai plătit o dată pentru asta.

Niciodată nu te grăbi, nu fi de acord cu “aproape o relație”. Nu te subestima, pentru că doar tu eşti responsabilă de fericirea ta.

Sursa