Fidelitatea – este mai mult decât să fii fizic doar cu o singură persoană…

Să fii fidel – este mai mult decât să fii fizic doar cu o singură persoană. Să dormi şi să o săruți doar pe ea.

Să fii fidel – înseamnă să ştergi de pe telefonul tău toate aplicațiile de dating, pentru că nu mai ai nevoie de ele. Nu mai trebuie să cauți cu cine să-ţi petreci serile sau să dormi. Pentru că deja ești fericit cu persoana cu care te întâlnești.

Să fii fidel – înseamnă să pui capăt oricărui flirt care devine prea evident. Înseamnă să-i spui fetei care îți face ochi dulci, că deja eşti ocupat. Înseamnă să-i spui clar faptul că nu te interesează, în loc să o minți și să savurezi că eşti încă atractiv pentru altele.

Să fii fidel – înseamnă să nu-ţi scoți inelul de logodnă, arătând intenționat că eşti singur, pentru a fi tratat altfel. Pentru a fi luat în seamă, a primi atenție.

Să fii fidel – înseamnă să spui sincer că întâmplător te-ai întâlnit cu fosta sau că o oarecare fată a vrut să afle numărul tău de telefon. Asta înseamnă să fii deschis, chiar dacă adevărul este incomod, pentru că tu consideri că persoana de lângă tine merită să ştie ce s-a întâmplat în realitate.

Să fii fidel – înseamnă să ştii ce nu-i place partenerei tale, ce consideră ea infidelitate şi niciodată să nu depășești această limită.

Tu îi poţi scrie mesaje altei persoane. Îi poţi aprecia pozele pe rețelele de socializare. Poţi avea prietene, însă dacă ascunzi de partenera ta mesajele știind că ei nu-i va plăcea ceea ce-i spui altei fete, dacă îţi tratezi prietena la fel precum partenera, să știi că acest lucru nu este corect.

Poate că tehnic nu eşti infidel, însă eşti foarte aproape. Suficient de aproape ca partenera ta să-şi facă griji. Suficient de aproape să-i provoci durere celei care te iubeşte atât de mult.

Ţine minte, fidelitatea este ceva mai mult decât să nu-i permiți altei persoane să intre în patul tău. Fidelitatea înseamnă să nu-i dai voie nimănui să intre în inima ta.

Să fii fidel – înseamnă să decizi că iubirea ta pentru această persoană este mai importantă decât dorința de a fi cu altcineva. Înseamnă să decizi că deja ai găsit cu cine vrei să-ţi petreci viaţa şi nu ai intenția să strici totul.

Sursa