Iată ce spune un bărbat despre iubirea pentru femeie…Superb! Merită citit!

Iubirea pentru femeie –  este o rudenie dobândită.

În esență, este ceva supranatural, un miracol: doi, fără legături de sânge devin oameni apropiați. Mai apropiați decât cele mai apropiate rude.

Iubirea pentru femeie – este o alegere serioasă, una dintre cele mai importante în destin. E de parcă ai avea permisiunea să-ți alegi mama. Persoana cu care vei avea același sânge.

Acum, aproape că nu se iubeşte în acest fel.

Oamenii nu știu cum s-o facă, trebuie să fii capabil să poţi iubi. Pentru că iubirea – nu este emanație, reflex sau salivare. IUBIREA  – este pricepere, măiestrie, poate cea mai importantă în viața unui om.

Acum totul devine din plastic, de unică folosință.

Sentimente de unică folosință pentru vieți de unică folosinţă.

Girlfriend. Boyfriend. Faimoasa limbă engleză, care nu se înșală niciodată în ceea ce spune. Fetiţa – prietenă. Băiatul – prieten. Un prieten – este, desigur, ceva serios, dar niciodată predestinat. De exemplu, prietenii nu trebuie să fie împreună pe schelă, acolo unde iubiții se ridică unul după celălalt.

Girlfriend –  este un fel de prieten în fustă, cu care poți dormi. Adică, pur funcțional un prieten mai avansat, în comparație cu prietenul-bărbat cu care doar poți bea bere.

Altceva e soţia. Complet altceva. În aceaşi engleză – wife. O ființă simplă, ce nu poate fi descompusă în foneme.

Soţia – este atunci când iubirea ta îi spune femeii: tu ești patria mea. Această patrie poate avea garduri amenințătoare, uneori străzi greu de parcurs.

Cineva, probabil se întreabă de ce în miniaturile mele nu-i spun soției pe nume. Consider că este inutil. Pentru mine, soția este deja un nume propriu.

De aceea, dacă vorbim despre iubire care merita rudenie, separarea acestor doi – inevitabil va fi moartea, fiind în viață. Moartea celui de-al doilea, celui drag, apropiat. Pierderea este de două ori de neînlocuit, prin faptul că al doilea – este viu.

Din păcate, nu mai puțin decât moartea. Niciodată mai puțin.

Doar acei, girlfriends şi boyfriends, în orice moment pot arunca farfuria de unică folosință a sentimentelor superficiale.

Pentru iubire însă, întotdeauna va trebui să mori.

Autor: O. Batluk

Sursa