Ce fac toate femeile inteligente înainte de a începe o nouă relație…

Orice experiență negativă te împiedică să-i permiți unei noi potențiale relații să prospere. Și totul pentru că nu știi cum să faci lucrurile corect de această dată. Te gândești: şi dacă nu ne potrivim? Dacă doarme pe tot patul? Dacă nu voi fi pe placul părinților lui?

Îţi tot pui întrebări, complici totul şi pui piedici relației care nici nu a început încă.

Respiră profund. Dacă ai întâlnit un băiat bun şi crezi că puteți avea o relație frumoasă, există câteva lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să-i dai undă verde. Și trebuie să începi prin a te asigura că eşti sinceră cu tine însăți. Pentru că nicio femeie nu ar trebui să se schimbe de dragul bărbatului, chiar dacă el e prințul din poveste.

Eşti o femeie inteligentă, adevărat?

1. Conștientizează că relațiile din trecut nu-ţi determină viitorul.

Orice s-ar fi întâmplat în trecut, acest lucru nu înseamnă că se va întâmpla din nou. Fostul tău partener te-a înșelat, dar asta nu înseamnă că noul potențial partener va face același lucru. Trebuie să înțelegi că sunt două persoane diferite, cu caracter şi comportament diferit. Nu trebuie acum să tratezi toţi bărbaţii la fel, să-i bănuiești și să-i învinovățești imediat. Gândește-te la noua relație ca și cum începi totul de la o pagină curată.

2. Întotdeauna păstrează-ţi independența

Relaţia nu ar trebui să fie unica ta sursă de fericire. Pune-te pe primul loc, determină ce-ţi place mai mult să faci – să citești, să mergi pe bicicletă, să faci yoga – ceea ce nu depinde de nimeni.

Da, relaţia presupune să pui interesele străine mai presus de ale tale – dar uneori ai dreptul să fii puțin egoistă. Nu uita ce te face fericită. Fii egoistă pentru tine și altruistă pentru jumătatea ta.

3. Ţine minte că a fi singură – nu este o pedeapsă.

Asta nu înseamnă că ceva nu este în regulă cu tine. Şi dacă sincer, să fii singură e mai bine decât să te întâlnești cu cineva la întâmplare şi să fii nefericită.

Când începi o relație nouă nu există garanții. Dar dacă nu simți nimic, nu merită să continuați. Nu este corect, nici pentru el, nici pentru tine. Nu-ţi fie teamă să mergi singură pe calea ta.

4. Nu te concentra pe lucruri mici.

Dacă te concentrezi pe obiceiurile mici ale partenerului tău care te deranjează, niciodată nu vei putea observa dacă aveți o legătură mai profundă. Fiecare dintre noi are ceva ce nu-i place celuilalt. Dar dacă felul în care își perie dinții și își clătește gura cu voce tare te scoate din fire, atunci problema este în tine, nu în el. Fii atentă la lucruri mai serioase.

5. Iubeşte-te

Dacă  nu te iubești, nu te respecți şi nu te apreciezi, atunci când lângă tine va apărea cineva, există mari şanse ca bărbatul să te trateze aşa cum o faci tu însăţi – să nu te aprecieze şi să nu te respecte.

Trebuie să te iubești, să-ți cunoști propria valoare, ceea ce meriți și să nu te mulțumești cu mai puțin. Toate acestea înseamnă că înainte de a începe o nouă relație, trebuie să-ţi oferi timp ţie.

Sursa