8 lucruri pentru care nu merită să-ţi faci griji. Bărbații nici nu le observă!

Ai refuzat din nou să mergi la întâlnire pentru că ţi-a ieșit un coş? Femeile au tendința să-şi facă griji pentru unele lucruri, care de fapt, sunt lipsite de sens. De cele mai multe ori, bărbaților nici nu le pasă de aceste lucruri. Iată câteva dintre ele:

Faptul că ai sânii de dimensiuni diferite

De fapt, la toată lumea sânii sunt diferiți şi acest lucru este normal. Corpul nostru, în general, este disproporționat și nu merită să-ţi faci griji deloc. Bărbații nici nu observă aceste lucruri mărunte.

Faptul că ţi-a ieşit un coş

În primul rând, sub un strat gros de fond de ten, pe care cu siguranță îl aplici, el nu va observa nimic. Și dacă va observa, puțin probabil va face o impresie atât de puternică asupra lui, încât ar merita să-ți faci griji.

Faptul că ai pistrui

Îţi spun un secret – majoritatea bărbaților consideră pistruii chiar foarte drăguți!

Faptul că uneori mergi la toaletă

Pentru el asta nu este o știre, crede-mă – el demult e băiețel mare, iar fenomenele fiziologice nu-l deranjează.

Faptul că ai transpirat după sală

Și el de asemenea transpiră la sală, atunci când aleargă sau când cară ceva greu. Și, în general, toți oamenii transpiră. Iar dacă îţi faci griji atât de mult, achiziționează-ţi un deodorant bun.

Faptul că stomacul tău face gălăgie

Un alt fenomen fiziologic, de care în mod evident, nu ar trebui să-ţi fie rușine. Nu încerca să transformi totul într-o glumă – pentru asta nici măcar nu trebuie să te justifici.

Faptul că nu ai avut timp să-ţi faci epilarea

Cel mai probabil, îţi faci griji pentru firele de păr scurte care au reușit să crească după epilarea anterioară și este puțin probabil că le va observa. Dar, dacă cumva le va observa, cu siguranță te va ierta.

Sursa