Doar ACESTE dorințe ale FEMEII pot face relația puternică!

Sarcinile de bază pentru a crea o viață de familie fericită:

1. SĂ TE IUBEŞTI. Ce înseamnă asta:

– Să fii frumoasă (să-ţi oferi timp, să te îmbraci frumos, să te îngrijești, să faci sport, să fii feminină). Într-un cuvânt, să faci totul pentru tine, astfel încât bărbatul să vrea să te admire, iar tu să fii mulțumită de tine.

– să fii independentă (adică să nu te sacrifici pentru binele altora, să nu te “dizolvi” în bărbat, să nu uiţi de dorințele tale de dragul bărbatului, să nu renunți la interesele tale). Bărbații vor să îndeplinească dorințele femeii, iar pentru asta femeia ar trebui să aibă dorințe.

– să ai mereu dispoziție bună şi atitudine pozitivă. Bărbaţii sunt orientaţi pe lupta cu lumea exterioară.  Și vor să se întoarcă acasă la o persoană plină de lumină şi bucurie, care va împărtăși cu el bună dispoziție și îl va ajuta să-şi restabilească puterea mentală.

– să te dezvolți mereu și să nu te îndoiești niciodată că nu corespunzi bărbatului.

– să te faci fericită.

Într-un cuvânt, să-ţi creezi o astfel de viaţă, încât să primești de la ea o satisfacție enormă.

2. SĂ-ŢI IUBEȘTI BĂRBATUL. Ce înseamnă asta:

– să crezi în bărbat şi niciodată să nu te îndoiești de el, să ştii că el e cel mai bun. Să înlocuiești fraza: “Vei putea, vei fi cel mai bun” cu fraza: “Poţi, eşti cel mai bun.”

– să dăruiești sensibilitate, grijă și afecțiune.

– să-i permiți să protejeze casa, să ai nevoie de ceea ce face. Să fii alături, pentru ca el să aibă pe cine proteja.

– să-i oferi încredere în sine. Bărbatul vrea să fie sigur că are un suport atât de puternic, cu care niciun război nu va fi dificil! Și că acest acest sprijin nu bârfește despre el și nu-l umilește pe la spate.

– să-l susții, în special atunci când începe ceva nou şi suferă eşec – în aceste momente, are nevoie de sprijin mai mult decât oricând.

să uiţi fraza: “Doar ţi-am spus…” indiferent cât de greu e acest lucru.

– să respecți bărbatul, aspirațiile, dorințele şi încercările lui, să nu-l împiedici.

– să-l admiri. Citat: “Admirația în ochii femeii iubite – este ceea ce te inspiră la fapte, îţi dă forţe pentru a cuceri noi culmi, este ceea pentru ce-ţi dorești să trăieşti şi pentru ce nu-ţi pare rău să mori, ceea ce duce la noi victorii pentru a le arunca la picioarele celei mai scumpe ființe.”

– acceptă bărbatul aşa cum este. Citat: “Nu încerca să-l reeduci, mai bine îndelungat, dar să o facă singur.”

– să-i spui adevărul, chiar şi cel mai amar. Însă fără reproșuri. Doar pentru că nu are o persoană mai apropiată, care să-i spună acest adevăr.

Și încă o frază care mi-a plăcut: “Femeia ar trebui să fie întotdeauna alături, dar puțin în urmă.” Bărbații doresc să rămânem în urma lor, nu pentru că sunt tirani și despoți, ci pentru că se simt responsabili pentru noi. Oare nu este minunat acest lucru?

Singura cale spre fericire: este să găsești bărbatul lângă care îţi vei dori să te gândești: “Cum să nu-l iubesc, cum să nu-l respect și să nu-l admir!” Cum să mă rețin și să nu-i spun în fiecare minut: “Dragul meu, ești cel mai bun!” Atunci fericirea nu vă poate părăsi, oricât de mult şi-ar dori.

Sursa