Relațiile la distanță au aceste 10 caracteristici, despre care nimeni nu vorbește

Relațiile la distanță au aceste 10 caracteristici, despre care nimeni nu vorbește.

1. Nimeni nu spune cât de izolat te simți în relația la distanță, pentru că toată lumea știe că aceste cupluri mai degrabă se despart, decât rămân împreună.

2. Nimeni nu spune că trebuie să devii rezistent înainte de a construi o relație la distanță, pentru că şi cei străini și vocea ta interioară te va face să te îndoiești.

3. Nimeni nu spune cât de greu e să fii cu cel pe care-l iubești la mii de kilometri distanță. Atunci când omul este pur şi simplu inaccesibil.

4. Nimeni nu spune câți oameni vor încerca să te convingă că poți găsi pe cineva mai bun și mai aproape. Îţi vor spune, de ce complici totul?

5. Nimeni nu spune, cum vor încerca să te convingă că el/ea şi-a găsit pe cineva mai bun și mai aproape.

6. Nimeni nu-ţi spune, cât de inexplicabil e să fii în acest fel cu persoana iubită: atât de aproape și atât de departe în același timp.

7. Nimeni nu spune cât de mult încerci să te distragi, pentru a înăbuși dorul de persoana iubită. În special în zilele proaste.

8. Nimeni nu vorbește despre cât de amuzant și ciudat poate fi s*xul prin telefon sau prin mesaje cu persoana iubită.

9. Nimeni nu spune că relațiile la distanță sunt asemănătoare cu relațiile normale, deoarece doi oameni continuă să se cunoască reciproc şi sunteți fericiți, chiar și la distanță. De asemenea, aveți zile rele și zile bune, singure și fericite. De asemenea, vă certați, vă împăcați și adormiți împreună fără să deconectați telefonul.

10. Nimeni nu spune cât de mult te întărește relația la distanță. Pentru că chiar de la bun început trebuie să lupți și să depui eforturi extraordinare pentru a menține relația.

Și în cele din urmă vine recompensa și rămâi în cea mai bună relație posibilă cu o persoană deja verificată.

Sursa