Cel mai POZITIV semn din zodiac! Vezi cine-i!

Săgetătorul – al nouălea semn din cercul zodiacal, îi patronează pe cei născuți între 23 noiembrie și 21 decembrie. Este un semn de foc, condus de Jupiter. Cu un astfel de patron, Săgetătorul nu se teme de aventuri, atât în viată, cât și în dragoste, este neînfricat și curios. Probabil de aceea, este cel mai pozitiv semn din zodiac, cu o sete necontrolată de viată şi optimism.

SĂGETĂTORUL

Săgetătorului vede întotdeauna o țintă atractivă pentru el, indiferent dacă e persoana iubită, o slujbă interesantă și bine plătită, o mașină de lux sau o casă frumoasă. Tot pe ce a pus ochiul, mai devreme sau mai târziu va fi a lui. Oamenii născuți în această zodie sunt ferm convinși că nimic nu este imposibil pentru ei. Această credință îi ajută să-şi atingă obiectivele, care pentru alte semne par irealizabile. Pasărea fericirii adesea ajunge în mâinile acestor vânători de noroc.

Un astfel de noroc în viaţă îl face pe Săgetător un semn generos și pozitiv. Relația lui cu ceilalți nu este umbrită de invidie, insulte sau răutate. Singurul lucru care uneori îi irită pe cei care trăiesc lângă el, este setea de aventură și lipsa dorinței de a sta liniștit, de a fi mulțumit de ceea ce s-a realizat. El vrea să vadă și să cunoască totul. Deseori despre Săgetători se spune că trăiesc ca în ultima zi.

Săgetătorul este întotdeauna obsedat de idei noi, şi rareori renunță la ele, fără să le ducă la bun sfârșit. Succesul îi este asigurat de o intuiție bine dezvoltată, care rareori îl dă de gol. Este perceptiv și observator.

Sinceritatea acestui semn, deseori este percepută de alţii ca naivitate şi limitare, de aceea, deseori rămâne în singurătate. Îi este specific idealismul şi chiar dezamăgirile nu-l fac să-şi schimbe optimismul asupra vieţii – despre cei din jur el judecă după sine. Această credință în bine se compensează generos, deoarece Săgetătorii sunt oameni destul de norocoși în viaţă.

El poate iubi cu sinceritate doi oameni în acelaşi timp. Decizia despre căsătorie o poate lua sub influența momentului, pe care o va regreta, dar niciodată nu va recunoaște acest lucru în faţa celor apropiați.

Sursa