În relație ghidează-te de aceste 5 REGULI şi vei deveni femeia la care visează orice bărbat!

Dacă bărbatul se va simți alături de tine confortabil, relația voastră este sortită să devină fericită! Iar pentru aceasta, este necesar să te ghidezi de următoarele reguli importante:

1. Acceptă-l aşa cum este 

Este tabu să-i judeci gusturile partenerului. Faptul că nu aţi fost de acord în ceva, este destul de normal – nu sunteți obligați să fiţi pasionați de același lucru. Și încercând să-i impui gusturile tale – este o idee şi mai rea. Poți să-i propui – de exemplu, să-l inviți la un concert unde cântă formația ta preferată. Dacă-i place – minunat! Dacă nu, e mai bine să-l lași în pace.

2. Acceptă-i prietenii

Prietenii au fost parte din viaţa lui înainte de a te întâlni pe tine, de aceea, e normal să fie atașat de ei. Concurența cu prietenii – este inutilă, doar îți asumi riscul să obții reputația de scorpie, iar asta nu e bine, crede-mă. De aceea, acceptă-i prietenii ca o parte a vieții lui personale. Poți să devii şi tu prietenă cu ei, iar dacă nu-ţi dorești acest lucru, cel puțin lasă-ți iubitul să comunice cu ei fără tine.

3. Permite-i să obţină succes în carieră 

În mod surprinzător, dar foarte multe femei sunt geloase pe munca bărbatului. Să ai un bărbat care a obținut ceva în viaţă, de fapt, este ceva extraordinar. Doar aşa va fi complet mulțumit de sine şi de viata lui.

4. Fostele partenere lasă-le în trecut

Nu contează cu cine s-a întâlnit, până a avut norocul să te cunoască pe tine. Toate au rămas în trecut, şi nu merită nici măcar să le menționezi. Dar dacă totuși eşti geloasă, gândeşte-te că s-a despărțit de ele şi te-a ales pe tine.

5. Tratează-i slăbiciunile cu indulgenţă.

Orice om are slăbiciuni. Da, probabil slăbiciunile lui sunt prea copilărești pentru un bărbat matur ( de exemplu, categoric nu poate trece pe lângă raftul cu lego sau mașinuțe în magazin) dar ce să-i faci, toţi bărbații sunt un pic copii. Deseori din aceste mici slăbiciuni, se formează persoana de care te îndrăgostești iremediabil.

Sursa