Încearcă aceste 8 trucuri şi vei arăta cu 10 ani mai tânără!

Fiecare femeie visează ca pielea, părul şi silueta ei să arate bine. Pentru a face acest lucru, nu este neapărat nevoie să apelați la chirurgia plastică – este suficient să profitați de mici trucuri disponibile fiecăreia dintre noi.

Fondul de ten

Pentru pielea matură pudra este contraindicată, ea evidențiază ridurile mici care nu se observă la prima vedere. Varianta cremoasă, este mai potrivită.

Sprâncene puțin evidențiate

Sprâncenele desenate clar – îmbătrânesc şi arată demodat. Alegeți produse de machiaj care sunt similare cu culoarea naturală a părului și încercați să înlocuiți creionul de sprâncene cu umbre.

Culoarea maro în machiaj

O altă modalitate excelentă de a te face mai tânără, este înlocuirea culorii negre în machiaj cu maro. Culoarea neagră este destul de evidențiată și agresivă și, prin urmare, poate atrage atenția asupra defectelor pielii.

Nuanțe calde în machiaj

Pentru pielea matură se potrivesc perfect nuanțele calde și aurii – caramel, piersic etc. Nuanțele reci, dimpotrivă, par prea agresive.

Iluminatorul

Pielea hidratată arată proaspătă și tânără. Pentru a obține acest efect, vă poate ajuta iluminatorul. Se aplică pe nas și pomeți sau se amestecă cu fondul de ten și se aplică pe față.

Nuanțele mate

În primul rând, acest lucru se referă la umbre, dar este bine să evitați luciul și în ruj.

Măști hidratante și uleiuri pentru păr

Imaginea ta depinde de frumusețea parului tău. Ai grijă de el și fă cât mai des măști acasă sau la salon.

Rădăcinile vopsite

Rădăcinile de păr crescute şi nevopsite sunt urâte şi neglijente. Nu-ţi permite e o astfel de greșeală.

Ai grijă de tine la orice vârstă și fii frumoasă întotdeauna!

Sursa