Iată ce trebuie să facă FEMEIA OBOSITĂ pentru a se umple de ENERGIE!

Femeia este frumoasă și atractivă numai atunci când este plină de energie, iar când e obosită şi tristă nu este pe placul nimănui. Să te umpli de energie – este ușor! Iată câteva sfaturi:

1. NIVELUL FIZIC

Femeia va deveni mai veselă, dacă va face următoarele acţiuni: va renunța la pantaloni în favoarea fustelor, va purta accesorii, va avea grijă de corpul său, va face proceduri-spa, masaj, yoga, dansuri, exerciții fizice uşoare, alimentație corectă (excluderea cărnii, peștelui, ouălor, cafelei, ceaiului negru, țigările – toate acestea lipsesc femeia de frumusețe și prana).

2. NIVELUL EMOȚIONAL

Pentru femeie este foarte important să se hrănească cu impresii plăcute. De aceea, e mai bine să nu se întâlnească cu oameni nepoliticoși, pesimiști sau invidioși. Ar trebui să aleagă comunicarea de calitate cu oameni asemănători, să se înconjoare de frumos (să privească, să asculte). De asemenea, este util să se plimbe.

3. NIVELUL INTELECTUAL

Obținerea cunoștințelor despre natura feminină, îndatoririle soției și ale mamei îi sunt necesare femeii, mai presus de toate. Pentru a înțelege mai uşor știința feminității, poți scrie calitățile dorite și apoi să faci tehnici speciale pentru dezvoltarea lor, să comunici cu posesoarele acestor calități. O astfel de orientare a minții îi va da femeii un sentiment de putere!

4. NIVELUL SPIRITUAL

Cunoașterea naturii spirituale este necesară pentru fiecare, iar femeia mai devine și frumoasă atunci când este calmă, pentru că în acest caz, fundalul ei hormonal se normalizează. O femeie este liniștită, dacă se simte în siguranță și are încredere în lume, ceea ce este posibil doar având o relație stabilă cu Dumnezeu. Puterea reală a unei femei este în liniște!

Sursa