Iată de ce FEMEIA pleacă de la tine. Acesta e MOTIVUL!

Prieteni, nu există femei ADEVĂRATE sau NEADEVĂRATE. A existat sau există bărbatul care nu o iubea sau nu o iubește, astfel încât ea să simtă acest lucru. Și vreau să le spun tuturor bărbaților care citesc acest text:

Dacă ai început de curând să comunici cu o Femeie sau ea fost de acord să-ţi înfrumusețeze singurătatea – faptul că este FEMEIE cu literă mare, nu este meritul tău, ci meritul celui care a fost până la tine (sau ea singură s-a educat să fie aşa). Acum tu doar o admiri, atât timp cât ea îţi permite.

Dacă o Femeie trăiește cu tine deja de mult timp – felicitări! În mare parte acesta este meritul tău.

Dacă te-ai îndrăgostit şi ai început o relație cu o femeie ce radia, de care erai fermecat, iar cu timpul ea s-a transformat într-o ființă tristă, certăreață, indignată şi speriată – este exclusiv meritul tău. Ţi-ai arătat atât de mult ne-iubirea, încât ea a devenit foarte nefericită.

Femeia întotdeauna reflectă atitudinea bărbatului faţă de ea.

ÎNTOTDEAUNA. Ea ar fi fericită să încerce să fie mai bună şi fiecare dintre noi încearcă, pentru că nu uităm începutul şi avem speranța că putem reînvia ceva. Însă nu poate face faţă neiubirii.

Cel mai bine ar fi să nu spuneți nimănui că femeile actuale sau foste, nu sunt Femei Adevărate, să nu spuneți nimic despre caracterul sau faptele lor. Astfel, nu faceţi decât să arătați lumii cât de mult nu v-aţi iubit femeia şi ce aţi făcut din această ființă gingașă. Arătați că sunteți lipsiţi de valoare într-o relație.

Orice fată sau femeie – inflorește NUMAI cu dragoste, respect, grijă si admirație. Doar aşa poate fi schimbată! În bine. Și nu există alte secrete în comunicarea cu noi. Nu există niciun mister al universului.

Voi şi dragostea voastră – este secretul nostru și al vostru.

Voi – iubiţi.

Noi – ca răspuns credem în voi şi vă ridicăm pe culmi nemaivăzute. Şi una şi alta – întotdeauna este muncă şi sacrificiu.

Dar pentru ce să mai trăiești în această lume, dacă nu pentru iubire. Ce este mai de preț, decât iubirea?

Sursa