Cum să-l cucerești iremediabil? Iată 10 Secrete!

Bărbații au unele nevoi de bază în relație. Dacă le conștientizezi și le satisfaci, să știi că bărbatul este al tău pentru totdeauna. Iată câteva din ele:

1.Lasă-l să simtă nevoia de a proteja

Bărbatul are nevoie de sentimentul de a proteja, precum femeia are nevoia de a fi protejată. De aceea, cu orice ocazie permite-i să aibă grijă de tine, iar după asta nu uita să-l mulțumești. Când bărbatul se simte lângă tine în rolul de superman, el va dori, fără îndoială, să continue această relație. Când se simte un erou, în relație apare armonia și satisfacerea reciprocă a nevoilor. Și tu te simți bine, și el.

2. Dă-i o însărcinare

Roagă-l să repare sau să confecționeze ceva. Îndeplinirea unor sarcini exacte îl apropie de succes şi îl ajută să se simtă puternic şi nobil.

3. Cere-i părerea

Indiferent dacă este vorba despre alegerea unui loc de vacanță sau despre cumpărarea unui lucru mărunt pentru casă – nu contează. Faptul că încerci să afli punctul lui de vedere şi să-i ceri sfatul, înseamnă că mintea lui, nu este mai puțin importantă decât musculatura.

4. Poartă țesături moi delicate

Texturi cum ar fi viscoza sau mătasea, provoacă în el un sentiment puternic.

5. Îmbracă uneori hainele lui

Vei arăta ca o femeie fragilă, dar în același timp atât de apropiată şi iubită.

5. Permite-i să fie liber

Chiar şi cei mai puternici emoţional şi psihic bărbați, trebuie să fie absolut convinși că independența lor rămâne neatinsă şi după înregistrarea relației cu o femeie.

6. Împărtășește cu el fricile tale

Majoritatea bărbaților se ţin departe, deoarece consideră că toate femeile, visează doar la inel şi copii. Împărtășește fricile tale sau faptul că nu eşti pregătită să-ţi asumi responsabilități. Astfel va înțelege că nu încerci să-l legi de tine pentru totdeauna.

7.Descoperă-te din nou

Pot fi schimbări minore în aspect (păr, make-up, stil, etc.) și în lumea interioară. Amintește-i despre faptul că eşti o persoană cu multe calități pozitive, pe care el încă nu le cunoaște.

8. Ajută-l să-şi crească respectul de sine

Probabil că arată foarte încrezător, însă în adâncul sufletului oricum nu este sigur de sine. Credeți-mă, bărbații trebuie să știe că sunt apreciați și respectați. Dacă, fiind alături de tine, se simte încrezător, respectul lui de sine va crește în ochii lui şi în ochii celor din jur. Atunci, desigur va fi atras de tine și va simți nevoia de comunicare.

9. Bucură-l

Fă glume, atunci când se simte rău, în situații stresante şi în momentele neplăcute. Încearcă prin orice metodă să-l înveselești. Arată-i că te simți bine lângă el, atunci şi el se va simți la fel.

10. Creează o relație confortabilă

Atunci când se va simți confortabil şi bine alături de tine, va înceta să se mai gândească la relație şi la ce poate aduce ea (și, prin urmare, să se teamă de consecințe). Astfel, doar se va bucura de ea.

11. Gătiți împreună

Cu cât mai des se gătiți împreună – cu atât mai mult te va va asocia cu acea senzație plăcută, pe care o provoacă mâncarea delicioasă.

Sursa