6 semne care îţi sugerează că bărbatul nu are intenții serioase. Nu-ţi pierde timpul cu EL!

După felul în care se comportă bărbatul, poți înțelege dacă te apreciază sau eşti doar o opțiune de rezervă.

Există șase semne care arată că bărbatul nu apreciază femeia, nu o respectă și o consideră prostuță:

1. Îţi spune că nu este interesat să aibă o relație, dar nici nu se îndepărtează de tine.

Nu vrea o relație? Atunci de ce mai continui să te întâlnești cu el?

El doar îţi dă speranța că într-o zi veți fi împreună, dar de fapt, acest lucru puțin probabil se va întâmpla.Dacă nu are nevoie de relație, iar tu ai nevoie, atunci nu mergeți pe același drum. Nu se va schimba, chiar dacă îl vei aștepta la nesfârșit. O astfel de “relație” se va termina numai cu o traumă în suflet.

2. Flirtează cu tine şi nimic mai mult

Dacă tot aștepți ca bărbatul să ia inițiativa şi să te invite la o întâlnire, atunci îţi pierzi timpul. Trebuie să însușești un adevăr simplu: dacă bărbatul vrea să fie cu o femeie, el va fi cu ea. Iar dacă nu vrea, nu va depune niciun efort pentru asta.

3. Îţi spune că nu a iubit niciodată

Femeile se bucură când aud o astfel de mărturisire. Noi percepem acest lucru ca o provocare și o invitație la acțiune. Credem că vom deveni acea iubire pe care nu a cunoscut-o niciodată, dar asta nu se întâmplă.

Credem cu sinceritate că îl putem umple cu dragoste, iar când îţi frânge inima, devine nu numai dureros, ci și jenant faţă de tine însăţi, pentru că planul a eșuat. Nu este vina ta, bărbatului îi place să-şi trăiască viața astfel și nu vrea să schimbe nimic.

4. Are timp să-ţi scrie mesaje, dar nu are timp să se întâlnească cu tine.

Știm că bărbații au nevoie de spațiu personal și timp pentru ei înșiși, dar nu la nesfârșit. Dacă un bărbat te ține lângă el, dar nu găsește timp să vă întâlniţi, atunci nu vrea acest lucru. Ești doar o opțiune de rezervă pentru el. Dacă te-ar iubi, ar găsi timp să te vadă.

5. Nu merge nicăieri cu tine

Într-o relație normală, bărbații îşi invită iubitele la cină, la cinematograf sau pur și simplu la plimbare în parc. Dacă bărbatul este de acord doar cu întâlniri la tine sau la el acasă, atunci are alte interese.

6. Vă întâlniți doar la inițiativa ta

Chiar dacă este de acord cu planurile tale, ar trebuie să te îngrijoreze lipsa lui de inițiativă în ceea ce privește timpul petrecut împreună.

În cele din urmă, tu ştii ce este mai bine pentru tine și înțelegi ce se întâmplă în relația voastră, dar nu pierde timpul pentru a te gândi prea mult. În încercarea de a găsi un compromis, îţi poți pierde destinul.

Sursa