15 lucruri care duc la mai putina feminitate. Încearcă să le eviți!

Femeile se plâng de multe ori că nu au suficientă atenție din partea bărbaților, că e dificil să-şi găsească sufletul pereche. Disperate, multe dintre ele încearcă să găsească o modalitate de a omorî feminitatea sau de a o se ascunde în spatele unui perete fără griji.

Pentru a realiza cât eşti de femeie, trebuie să te compari cu un exemplu. Cred că aveți curajul să vă dați seama, ce lucruri ar putea sta în calea feminității voastre.

Deci, iată 15 lucruri care duc la mai putina feminitate:

1. Agitaţia. Femeia preia ceea ce nu poate duce şi atunci începe să se agite. Agitația și satisfacția sunt lucruri incompatibile.

2. Activitatea socială excesivă. De fapt, femeia încearcă să compenseze lipsa iubirii, dar nu funcționează.

3. Excesul de comunicare în afară. În afara familiei, în afara cercului confortului său. Femeia nu ar trebui să se afle în afara zonei sale de confort. Una dintre greșeli: e să facă ceea ce nu-i place.

4. Munca. De ce? Femeia depășește acolo dificultăți, de obicei ea face munca masculină.

5. Tunsoarea nefeminină. Tunsoarea ar trebui să fie bine îngrijită, nu contează dacă este scurtă sau lungă. Scurtă este mai practică, însă practicitatea este un cuvânt din vocabularul bărbaților.

6. Plângerile. Femeia nu se plânge, ea rostește ceea ce simte. Iar când se plânge, atunci cineva devine vinovat. Diferența dintre plângere şi rugăminte, este în starea de spirit. Femeia se consultă cu bărbatul și nu-l pune în fața faptului împlinit.

7. Lipsa grijii faţă de propriul corp. Lipsa activităților fizice permanente, la fel și absența procedurilor cosmetice.

8. Blocarea emoțională. Lipsa dorinței de a comunica. Femeia îşi interzice să-şi exprime emoțiile. Uneori femeile cred că au dreptul doar pentru emoții bune, dar nu este așa. Alături de ea trebuie să fie o persoană, lângă care să poată arăta orice emoție.

9. Lipsa unui hobby. Acesta este o ocupație pentru suflet, care nu aduce bani, ci numai satisfacție morală. Femeia trebuie să-şi facă timp pentru asta.

10. Lipsa de creativitate. Femeia trebuie să trăiască creativ. Trebuie să aibă o bucată din Univers, unde va manifesta această creativitate.

11. Încercarea de a conduce. Femeia poate conduce foarte bine, însă e mai bine să nu o facă. Aceasta nu este natura ei. Femeia trebuie să inspire.

12. Conflictele. Femeia nu ar trebui să participe în conflicte. Comunicarea ei ar trebui să fie lipsită de conflicte. În special, în comunicarea cu bărbații.

13. Concurența. Natura feminină se distruge în concurenţă. Femeia nu are nevoie să lupte pentru a fi cea mai bună pentru cineva, nu are nevoie să-i dovedească că este mai bună decât altele. Acestă cale duce la egoism feminin.

14. Independența. Puterea, controlul dur, perseverență în atingerea scopurilor.

15. Mândria. Când femeia se gândește “Fac singură”, “Eu pot să fac mai bine, mai repede, mai calitativ”. sau “De ce să mă umilesc și să întreb?”.

Îmi doresc ca orice femeie frumoasă care citește aceste rânduri, să se umple cu şi mai mult farmec feminin, deși, bineînțeles, fiecare dintre voi este deja unică și demnă de cele mai bune sonete.

Sursa