15 lucruri care îți reduc feminitatea. Încearcă să le eviți!

Femeile se plâng de multe ori că nu au suficientă atenție din partea bărbaților, că e dificil să-şi găsească sufletul pereche. Disperate, multe dintre ele încearcă să găsească o modalitate de a omorî feminitatea sau de a o se ascunde în spatele lipsei de griji.

Cred că aveți curajul să vă dați seama ce lucruri ar putea sta în calea feminității voastre.

Deci, iată 15 lucruri care îți reduc feminitatea:

1. Agitaţia. Femeia preia ceea ce nu poate îndeplini şi atunci începe să se agite. Agitația și satisfacția sunt lucruri incompatibile.

2. Activitatea socială excesivă. De fapt, femeia încearcă să compenseze lipsa iubirii, dar nu funcționează.

3. Excesul de comunicare. În afara familiei, în afara cercului său confortabil. Femeia nu ar trebui să se afle în afara zonei sale de confort. Una dintre greșeli: e să facă ceea ce nu-i place.

4. Munca. De ce? Femeia depășește acolo dificultăți, de obicei ea face munca masculină.

5. Tunsoarea lipsită de feminitate. Tunsoarea ar trebui să fie bine îngrijită, nu contează dacă este scurtă sau lungă. Scurtă este mai practică, însă practicitatea este un cuvânt din vocabularul bărbaților.

6. Plângerile. Femeia nu se plânge, ea rostește ceea ce simte. Iar când se plânge, atunci cineva devine vinovat. Diferența dintre plângere şi rugăminte, este în starea de spirit. Femeia se consultă cu bărbatul și nu-l pune în fața faptului împlinit.

7. Lipsa grijii faţă de propriul corp. Lipsa activităților fizice permanente, la fel și absența procedurilor cosmetice.

8. Blocarea emoțională. Lipsa dorinței de a comunica. Femeia îşi interzice să-şi exprime emoțiile. Uneori femeile cred că au dreptul doar pentru emoții bune, dar nu este așa. Alături de ea trebuie să fie o persoană lângă care să-și poată arăta orice emoție.

9. Lipsa unui hobby. Acesta este o activitate pentru suflet, care nu-i aduce bani, ci numai satisfacție morală. Femeia trebuie să-şi facă timp pentru ea.

10. Lipsa creativității. Femeia trebuie să trăiască creativ. Trebuie să aibă o bucată din Univers, unde va manifesta această creativitate.

11. Încercarea de a conduce. Femeia poate conduce foarte bine, însă este mai bine să nu o facă. Aceasta nu este natura ei. Femeia trebuie să inspire.

12. Conflictele. Femeia nu ar trebui să participe în conflicte. Comunicarea ei ar trebui să fie lipsită de conflicte. În special, în comunicarea cu bărbații.

13. Concurența. Natura feminină se distruge în concurenţă. Femeia nu are nevoie să lupte pentru a fi cea mai bună pentru cineva, nu are nevoie să dovedească că este mai bună decât altele. Acestă cale duce la egoism feminin.

14. Independența. Puterea, controlul dur, perseverența în atingerea scopurilor.

15. Mândria. Când femeia se gândește “Fac singură”, “Eu pot face mai bine, mai repede, mai calitativ” sau “De ce să mă umilesc și să întreb?”.

Îmi doresc ca orice femeie frumoasă care citește aceste rânduri să se umple cu şi mai mult farmec feminin, deși, bineînțeles, fiecare dintre voi este deja unică și demnă de cele mai bune sonete.

Sursa