Inevitabil vei râmăne singur, dacă respingi oamenii pentru aceste 6 defecte

De ce unii dintre noi, nu cei mai proști sau urâți, nu-şi pot găsi un partener? Se pare că evoluţia se face vinovată. Natura însăși a incorporat în noi o calitate incomodă, de a pune neajunsurile omului, mai presus decât calitățile lui.

Psihologii moderni au făcut o evaluare a calităților care împiedică oamenii să vadă în mod obiectiv potențialii parteneri:

1. Nu-şi poate stăpâni emoțiile. Oamenii predispuși la furie sau scandal imediat sunt percepuți ca fiind negativi.

2. Cu siguranță suferă de vreo boală. Acest semnal de multe ori obligă oamenii sa treacă pe lângă alţi oameni, cu care ar fi putut fi fericiți.

3. Are alte interese. Aceste interese ţie ţi se par ridicole sau că nu merită atenție. Iar ceea ce-ţi place ţie – desigur, e minunat. Poate e mai bine să nu fii atât de categoric și arogant.

4. Bea alcool. Aici comentariile sunt de prisos.

5. E dezordonat. Un motiv greșit pentru indiferență. Nu se știe, de ce omul neglijează obiceiurile care pentru tine sunt lege. Poate că, în opinia ta, nu a primit nicio lecție elementară în viața sa. Dar acest defect, poate fi corectat cu succes.

6. Nu este serios şi vorbește prea mult. Mulți dintre cei care au fost deja singuri, au respins oamenii lipsiți de griji, veseli. Ei par a fi “pustii”, incapabili de sentimente serioase. O mare greșeală. Optimiștii doar par a fi oameni superficiali. În spatele veseliei exterioare, de cele mai multe ori, se ascund personalități extrem de interesante.

Sursa