Dacă într-adevăr e OMUL TĂU, în relaţia voastră vor exista aceste 8 Lucruri

Scriitorul american Richard Bach spunea: “OMUL tău este cel care are cheile lacătelor tale, iar tu ai cheile lacătelor lui.”

Trebuie însă, să trecem prin câteva relații, înainte de a găsi sufletul nostru pereche. Dar cum să știi dacă persoana cu care eşti acum – este temporar în viaţa ta sau e jumătatea pe care o cauți? Există mai multe semne:

1. Există ceva în interior

E dificil să descrii ceea ce vei simți alături de jumătatea ta. Aceasta va fi o emoție profundă, care nu poate fi exprimată în cuvinte.

2. Déjà vu

Dacă ţi-ai întâlnit jumătatea, vei simți de parcă vă cunoașteți dintotdeauna și ați fost mereu împreună. Unii spun că acestea sunt amintiri dintr-o altă viață, în care de asemenea, aţi fost un cuplu.

3. Vă înțelegeți dintr-o privire

Uneori nu trebuie să închei fraza, uneori nici măcar nu trebuie să o începi: vă înțelegeți din jumătate de cuvânt, din jumătate de privire. Poate că ţi se întâmplă acest lucru cu cel mai bun prieten sau cu mama, iar acum ai găsit asta în omul tău.

4. Iubeşti chiar şi neajunsurile lui

Nu există relații ideale, dar legătura voastră va fi mai puternică decât orice dificultate. Sufletele pereche se acceptă reciproc mai ușor, chiar şi neajunsurile partenerului sunt mai ușor de iubit.

5. Lipsa indiferenței

Indiferent dacă ai o perioadă bună sau grea, relația voastră este foarte intensă și emoțională. Cel mai important lucru este că chiar și în momente dificile, vă concentrați asupra rezolvării problemei.

6. Împreună sunteți împotriva întregii lumi.

Simțiți că atunci când sunteți împreună, nu vă este teamă de nimic, că sunteți gata să faceți faţă oricărei probleme. Sunteți un tot întreg, iar acest lucru oferă putere.

7. Te simți în siguranță lângă această persoană

Alături de acest om te simți protejată și liniștită. Cu el întotdeauna e ca acasă.

8. Nu îți poți imagina viața fără el.

Nu este genul de persoană de la care poți pleca atât de ușor. Știi că ești gata să te lupți pentru el.

Sursa