De ce depinde bunăstarea financiară a bărbatului?

Dacă bărbatul are probleme cu banii, înseamnă că îi este perturbată legătura cu mama sau soția. Fiecare femeie se află sub protecția Zeiței Prosperității, iar pentru bărbați, femeile principale pe Pământ sunt mama și soția. Dacă are o relație proastă cu una dintre ele, atunci în sfera financiară el va avea probleme. Și cu cât relația este mai proastă, cu atât problema este mai gravă.

Fiecare fiu are o datorie față de mama sa: s-o respecte, s-o onoreze și să-i ofere protecție (în cazul în care mama este bătrână şi are nevoie de suportul lui). Până la vârsta de 15 ani mama ar putea influența într-un fel viața fiului, oferindu-i sfaturi. Din moment ce fiul pășește în viață adultă independentă, el nu este obligat să asculte instrucțiunile mamei, însă este obligat să o respecte și să o onoreze, să-i răspundă la cererile de ajutor. Dacă bărbatul are un respect profund pentru mama lui, văzând în ea aspectul feminin al Adevărului Absolut, atunci toate dificultăţile îl vor ocoli, va fi mereu norocos și asigurat din punct de vedere financiar. Dragostea și binecuvântările mamei vor fi talismanul lui principal.

Bărbatul ar trebuie să aibă o relație specială şi cu soția sa. El trebuie să înțeleagă că ea nu este doar femeie, ci o miniatură a Zeitei Prosperității dată de Dumnezeu pentru protecție, iubire și sprijin. Sarcina bărbatului este de a-i satisface dorințele (acum nu vorbim despre faptul că şi soţia ar trebui să fie prudentă, să ştie ce să ceară şi să-l slujească, să-l ajute, să-şi îndeplinească obligațiunile de femeie). Aici este vorba de bărbat. Și bărbaţii, în vremurile vedice încercau întotdeauna să îndeplinească toate doleanțele soției.

În cele mai vechi texte ale diferitelor popoare, sunt multe povești despre cum bărbatul sacrificându-şi viața, mergea la risc, încercând să-i îndeplinească femeii dorințele, indiferent cât de grandioase sau ciudate puteau fi … Bărbații știau că în funcție de gradul de satisfacție al soției, depinde succesul, norocul și prosperitatea lor materială.

Femeia fericită este cheița prosperității pentru bărbat. Dacă bărbatul încearcă din greu să obţină succes la muncă, câștigând bani pentru binele familiei, iar soția lui este nefericită, conform cunoștințelor vedice, toate acțiunile lui sunt egale cu zero. Dacă bărbatul nu este capabil să facă fericită cea mai apropiată persoană, atunci el nu merită bogăție spirituală, iar bogățiile materiale le va obține greu și nu-i vor aduce satisfacție.

Relația cu soacra nu influențează nicidecum bunăstarea financiară a bărbatului. Dimpotrivă, soacra și socrul ar trebui să-i mulțumească ginerelui pentru faptul că acum el e responsabil de fiica lor.

Deci, pentru ca bărbatul să devină norocos și bogat, trebuie mai întâi de toate să-şi îmbunătățească relația cu mama și soția …

Sursa