Sunt emoţionali şi puţin leneşi: 7 Adevăruri despre nativii din zodia Peşti

Femeile-Peşti au o intuiție bună, sunt atractive şi fermecătoare. Au o venă creativă, compasiune și pot fi un partener ideal. Însă fiecare semn zodiacal are neajunsurile sale. Iată 7 adevăruri despre nativii din zodia Pești:

1. Au încredere în sine mai mult decât în alții

Nu încerca să minți un Pește, pentru că imediat va simţi asta. De asemenea, Peștii simt când se apropie un pericol, de aceea ai încredere în intuiția lor şi vei fi salvat.

2. Sunt emoționali

Se pare că ochii lor întotdeauna sunt gata să strălucească cu lacrimi de bucurie, fericire sau durere … Sunt foarte sensibili la dispoziția și durerea altora, de aceea pot izbucni în lacrimi pentru orice.

3. Sunt puțin leneși

Ocupația preferată: să stea în pat până la prânz, gândindu-se la eternitate. Nu e nimic mai plăcut decât să stai pe canapea cu un castron de pop corn și un pahar de vin, urmărind filmul preferat. Ei adoră asta.

4. Sunt extrem de grijulii

Uneori chiar prea mult, dar numai pentru că-i pasă de tine. Doar răspunde-i la toate întrebările care o preocupă, de exemplu: “Ţi-ai luat cheile?” Telefonul? Portofelul? Ai mâncat azi? “, Etc.

5. Nu se tem să plece din relaţii, dacă sunt tratați cu lipsă de respect

Peştii nu sunt interesați de negativitate, de aceea nu se tem să plece din relațiile toxice. Ei nu înțeleg cum alte persoane rămân cu parteneri sau prieteni care i-au trădat sau îi tratează cu lipsă de respect.

6. Sunt propriul lor dușman

Mila nu întotdeauna joacă în favoarea lor, în special dacă e mila de sine. Poţi găsi Peşti în depresie într-o cameră întunecată, regretând despre ceea ce au spus sau au făcut, deși ar fi putut s-o facă altfel. Sunt cei mai duri autocritici.

7. Arată inaccesibili

Oamenii deseori sunt impresionați de comunicarea şi farmecul Peștilor, pentru că arată destul de reci şi respingători, însă în realitate sunt buni la inimă şi drăguți.

Sursa