Cum sunt Racii în relații? VEZI 5 Adevăruri dure despre acești nativi!

Racii sunt extrem de sensibili şi emoționali, de aceea merită încredere atât în cuvinte, cât și în fapte. Sunt cei mai drăguți oameni pe care îi vei întâlni vreodată… şi cei mai nebuni.

Dar cum sunt Racii în relații? Descoperă 5 adevăruri dure despre acești nativi pentru a-i cunoaște mai bine:

1. Analizează prea mult

Ei analizează fiecare cuvânt pe care l-ai spus, chiar dacă este ceva nesemnificativ. Pot lua totul în serios şi se vor supăra amarnic. De aceea, ai grijă cum te exprimi și evită ambiguitatea.

2. Pot fi capricioși

Atunci când Racul simte durere sau supărare, vei simți asta: ori se va ascunde în carapacea sa, ori va organiza dezbateri. Dar nu pune acest comportament la inimă, astfel Racul se protejează de durere.

3. Sunt încăpățânați

Încearcă să înfurii un Rac şi vei vedea puterea căreia nu-i vei putea face faţă. În plus, este maestru de a veni cu argumente logice, așa că întotdeauna va câștiga în dispute. Şi nu contează dacă ai dreptate sau nu, modul în care te comporți cu el – va fi factorul decisiv  dacă dormi sau nu azi pe canapea.

4. Îşi apără ferm familia

Pentru Raci familia întotdeauna va fi pe primul loc.  De aceea, fii pregătit să-i iubești toate rudele cu sinceritate şi devotament. În același timp, cuvântul familiei și al prietenilor apropiați despre tine, va avea o importanță deosebită, așa că fii drăguț cu ei.

5. Racul va face totul să te vadă fericit

Arunci când Racul se îndrăgostește, el simte asta cu tot sufletul. Se dedică complet relației, împărtășind cu tine tot ce are.  De aceea, apreciază-l şi răspunde-i la fel, Racul merită asta!

Sursa