Dacă bărbatul face aceste 12 lucruri, înseamnă că într-adevăr e înnebunit după tine!

Întotdeauna e plăcut să auzi cuvinte de iubire. În special de la persoana dragă. Însă uneori cuvintele nu înseamnă nimic, iar adevărul îl poţi afla doar din acţiuni.

Iată cum poți afla dacă bărbatul te iubeşte fără tradiționalul: “TE IUBESC”.

1. În fiecare zi te trezește cu “bună dimineața”.

Dacă partenerul tău consideră important să te salute dimineața, atunci cu siguranță eşti prima persoană la care se gândeşte în fiecare zi.

2. Este mereu bucuros să te vadă.

Nu contează cât de grea a fost ziua lui, e bucuros să te vadă oricând.

3. Întotdeauna te ascultă cu atenție

Nu este niciun secret faptul că femeile pot vorbi fără încetare, dar dacă te place cu adevărat, cu siguranţă va fi bucuros să te asculte. Şi nu se va plânge că vorbești prea mult.

4. Îţi respectă opinia

Dacă-i spui că această tunsoare nu i se potrivește sau acest job nu va fi în avantajul lui, el va ţine cont de opinia ta, chiar dacă crede contrariul.

5. Mereu va fi lângă tine să te ajute

Dacă ai avut o zi grea, eşti bolnavă sau ai nevoie de ajutor,  el va fi mereu alături pentru a te ajuta şi nu va cere nimic în schimb pentru asta.

6. Ţine minte zilele importante

Dacă ţine minte zilele de naștere, aniversările și jubileele, înseamnă că aceste date au influențat și viața lui.

7. Îi place să te surprindă fără motiv

Uneori poate veni acasă cu dulciurile tale preferate. Aceste semne de atenție arată că bărbatul te iubeşte şi te apreciază. Îi place când te vede bucuroasă.

8. Obţine plăcere de la aceleași lucruri ca şi tine

În ciuda faptului că are programat un meci important de tenis pentru duminică, el va merge cu tine acolo unde îţi dorești tu, deoarece îi pasă de interesele tale și apreciază timpul petrecut împreună.

9. Îi place să te surprindă cu momente romantice

Pentru el romantismul nu înseamnă relații intime. Doar îi place să petreacă timpul cu tine. Pentru că acest lucru îi va permite să se apropie şi să afle lucruri noi despre tine.

10. Este mândru de tine

Întotdeauna e fericit când ai anumite succese. Chiar şi atunci când nu-ţi reușește ceva, el oricum e mândru de tine.

11. Te protejează

Acest lucru nu însemnă că va lovi pe oricine se va uita în direcţia ta. Desigur, te va apăra în faţa prietenilor şi răufăcătorilor, dar cel mai important – întotdeauna va avea grijă de tine şi datorită susținerii lui, te simți protejată.

12. Îţi oferă cea mai mare parte a patului

El nu-și permite să ocupe prea mult spațiu în pat, astfel încât să te simți înghesuită, pentru că te respectă și-i pasă de tine. Chiar și atunci când dormi.

Sursa