3 lucruri pe care să nu le spui bărbatului, dacă nu vrei să-l pierzi

Doamnelor, acest articol este pentru voi!

Fără comunicare, nu veţi putea construi o relație. Însă trebuie să înțelegeți că ea poate fi constructivă și distructivă. Pe care o folosiți? Depinde de modul de comunicare și de ceea ce alegeți atunci când vorbiți.

Întotdeauna evitați cuvintele care îl pot ofensa. Dacă nu respectați această regulă, mai devreme sau mai târziu îl veţi pierde pentru totdeauna. Iată câteva sfaturi și trei subiecte pe care să nu le discutați niciodată cu bărbatul!

1. Niciodată nu vorbi despre foștii parteneri

Regula de bază în orice relație – nu vorbi despre fostul partener, dacă nu ai fost întrebată. Actualul partener, puţin probabil va fi fericit să audă cât de frumos era fostul sau cât de bun era în pat. De fapt, bărbatul nu ar trebui să ştie şi contrariul: cât de rău ţi-a fost cu celălalt. Dacă vei începe să vorbești despre fostul, bărbatul tău îşi va pune întrebarea: “De ce se gândeşte acum la el?”. Nu provoca o furtună.

2. Niciodată nu spune ceva ce i-ar subestima respectul de sine.

Ego-ul este o parte inerentă a oricărui bărbat. Ei întotdeauna se vor mândri cu individualitatea şi capacitatea de a avea grijă de sine şi de persoana iubită. Bineînțeles, şi ei comit greșeli, dar nu vor tolera fraze și umilințe lungi, cum o pot face femeile. Chiar și cea mai mică greșeală îi poate distruge încrederea în sine. Prin urmare, ego-ul masculin este suficient de fragil și are nevoie de sprijinul tău. Dacă observi că ceva nu-i reușește, încearcă să-l sprijini. Dacă nu se poate baza pe tine într-un moment dificil, atunci puțin probabil că va dori să vadă o astfel de persoană într-un moment în care totul va fi bine.

3. Să nu spui nimic rău despre mama lui.

Un bărbat adevărat întotdeauna va avea grijă de mama sa. Nu uita că înainte de tine, ea era pe primul loc în viaţa lui. Este un pas mare pentru bărbat să se încreadă într-o străină, pentru care simte ceva. De aceea, nu spune nimic rău despre mama lui. Dacă vei face o greșeală atât de gravă, îţi vei pierde partenerul. Bărbatul întotdeauna va arăta iubire şi grijă pentru femeia care l-a crescut şi l-a făcut aşa cum este acum. Gândește-te de câteva ori înainte de a spune ceva rău despre mama lui! Doar tu vei avea de suferit din aceasta şi vei provoca o furtună prematură în relație.

Sursa