Bărbatul destoinic alege femeia înzestrată cu această calitate…

Bărbații adoră zâmbetul, figura, grația femeii, însă există un lucru care îi atrage și îi ține alături. Această caracteristică este … Curajul

Un bărbat destoinic vrea să fie cu o femeie care îl va face mai bun. El respectă femeia ce are granițe sănătoase. Întotdeauna va găsi încrederea și curajul – două calități sexuale.

Cu toate acestea, multe femei se tem să-şi arate această parte a naturii lor. Insecuritatea este una dintre principalele cauze ale acestei frici, iar alt motiv – este teama de a fi prea complicată, de aceea, vor acorda o atenție sporită aspectului exterior.

Trebuie să-ți depășești neîncrederea. Amintește-ţi că eşti atrăgătoare exact așa cum eşti și meriți cel mai bun bărbat. Crezi, pentru că acesta este adevărul.

Ce zici, dacă nu vei acorda prea multă atenție strălucirii exterioare? Este o greșeală frecventă, pentru că toți ne dorim să arătăm bine pentru partenerul nostru, nu? Însă, aspectul frumos, pentru care depunem atât de mult efort şi pierdem timp, nu este cel mai important. Contează ceea ce este ascuns sub aspectul exterior.

Ştiţi de ce? Pentru că fetele perfecte fizic nu sunt luate în serios, dacă nu au şi un farmec aparte.

Problema este că ascundem adesea nesiguranța, încercând să arătăm perfect. Uităm că sursa sexualității este în interiorul nostru și nu în machiaj sau garderobă. Personalitatea, curajul şi ingeniozitatea – te fac cu adevărat atractivă.

– strălucirea vine din inimă. O femeie curajoasă este neînfricată. Ea îşi simte puterea cu toată inima. Ea poate fi nu prea înaltă, însă nu va rămâne neobservată. Pasiunile ard în ea.

– o femeie curajoasă va atrage şi în același timp va speria bărbații. Ei vin spre ea ca albinele la miere. Însă îi va respinge pe cei nevrednici. Uneori se va întreba, de ce a dispărut noul admirator? Bărbatul s-a speriat, nu era pregătit pentru ea. Bărbatul care va rămâne cu ea, va fi la fel de puternic.

– este directă. O femeie curajoasă vorbește direct, nu arată agresivitate sau insistenţă. Este o femeie cu gust și delicatețe.

Personalitatea în sine nu definește curajul. Poți fi un introvertit modest sau un fluture social și în același timp – să fii curajos. E vorba de autenticitatea ta și felul de a te prezenta.

Sursa