9 semne pe care ţi le transmite vocea interioară, atunci când eşti cu persoana nepotrivită

Desigur, la începutul relației cu o persoană nouă sentimentele pot fi haotice, de neînțeles. De aceea, este important să le putem asculta și să le înțelegem, pentru că vocea interioară încearcă adesea să ne spună ceva, dând semne, chiar și fizice, că persoana este nepotrivită. Deci …

1.Simptome fizice.

O ușoară amețeală şi fluturi în stomac – este una. Însă, disconfort teribil și tremur în organism este complet altceva. Fiecare persoană are propriile semne și ar trebui să le simtă, atunci când lucrurile sunt greșite.

2. Te simţi jenată să-l prezinți oamenilor apropiați.

Îl ascunzi de prietenii apropiați, pentru că ți-e teamă să nu-ţi spună adevărul, pe care nu vrei să-l auzi.

3. Te simți incomod cu el în public.

Te incomodează ceva: aspectul lui sau te temi că va face ceva şi te vei simți rușinată. Nu crezi că este suficient de vrednic, pentru a fi cu el în fața tuturor.

4. Te aperi mereu.

Mereu pune la îndoială ceea ce spui, te subestimează şi simți că trebuie să demonstrezi ceva.

5. Ajungi mereu să fii vinovată.

El poate transforma situația, astfel încât tu să fii întotdeauna vinovată. Nu-ţi place comportamentul lui? Se întâmplă pentru că eşti prea pretențioasă sau pui totul la inimă. Și în curând vei începe singură să crezi în asta. Te manipulează.

6. Te simți de parcă eşti inferioară.

Probabil, acesta este rezultatul comportamentului său. Persoana potrivită ar trebui să-ţi crească încrederea, să-ţi reamintească că te apreciază aşa cum eşti.

7. Eşti geloasă pentru fiecare femeie din viața lui.

Poate că problema este la tine sau poate că el într-adevăr este prea jucăuș cu alte femei. Oricum ar fi, gelozia nu va duce la nimic bun, în niciun caz.

8. Te enervează.

Poate, atunci când își apără cu înverșunare partidul politic. Sau, poate, atunci când vorbește prea tare. Sau poate doar prezența lui te scoate din fire.

9. Te-ai schimbat în rău.

Cu bărbatul potrivit trebuie să înflorești, să zâmbești mai mult, nu să-ţi verși nervii pe toată lumea, încercând să înțelegi ce se întâmplă cu tine. Pur şi simplu ești cu persoana nepotrivită.

Sursa