5 calități importante ale soțului meu pe care le-am înțeles de abia acum

N-aş fi crezut vreodată că voi căuta aceste calități într-un bărbat.

Și doar atunci când i-am oferit soțului meu şansa, când ne-am apropiat mai mult unul de celălalt şi am început să construim o viață comună, am înțeles că aceste calități ar trebui să le caute fiecare femeie la bărbatul ei:

1. Vorbeşte direct despre neajunsurile mele. 

Nu despre aspectul exterior sau ceva ce nu pot să schimb. Ci despre greșelile pe care le fac şi cum îi pot răni pe alții. Este sincer cu mine. De exemplu, când stau și mă plâng, în loc să acționez. Când sunt prea critică. Și da – atunci când nu pregătesc mâncarea bine.

Însă o spune mereu cu tact și bunătate. La început sunt puțin supărată, însă mai târziu realizez că trebuie să mă îmbunătățesc și mă bucur că soțul meu mă ajută cu asta.

2. Este mai matur decât mine.

Fiecare femeie are nevoie de acest lucru, pentru că noi suntem creaturi emoționale și uneori, nu avem suficientă raționalitate. El știe când cearta atinge limitele și trebuie să se retragă. Știe când poți cheltui bani în plus și când trebuie să economisim. Știe, pentru ce poți fi supărat şi pentru ce nu merită.

3. Este mai vesel decât mine.

În ciuda maturității sale, el este întotdeauna gata de aventuri, pe care le planifică singur. Aceste experiențe și impresiile noi ne apropie foarte mult. Cred că acest lucru este foarte important pentru fiecare cuplu.

4. Este la fel de nebun ca şi mine.

Oricine dintre noi are obiceiuri ciudate. Însă n-am crezut niciodată că aș putea să trăiesc cu o astfel de persoană. Când te uiți la om și te gândești: “Hei, ești foarte ciudat” și împreună râdeți de ciudățeniile voastre. La urma urmei, cine vrea să fie normal?

5. Ştie că dragostea este o alegere personală

La fel ca şi mine. Soțul meu nu crede că din moment ce ne-am jurat dragoste la starea civilă – totul s-a încheiat. El știe că dragostea trebuie aleasă în fiecare zi și în fiecare zi trebuie să facem ceva pentru asta. Cu vârsta, am devenit mai cinică: doar cu romantismul nu poţi trăi. De aceea, este important să știu că bărbatul meu gândește în același mod. Dragostea este o decizie zilnică de a face eforturi unul pentru celălalt.

Sursa