Nu mai minți! Cum se uită bărbații la corpul femeii…

Femeile vor să fie frumoase și iubite. Este un lucru firesc. Însă nu este clar, de ce multe femei visând la dragoste, încep cu minciuna.

Văd femei, tinere și mature, fiecare frumoasă în felul său. Văd cum acestea nu-şi acceptă frumusețea naturală şi vor să devină mai bune. Își fac coafura, își vopsesc fețele, își dezgolesc picioarele, astfel furând frumusețea oferită de natură.

Nu aștepta din partea Universului un prinț, dacă nu poți fi prințesă fără să minți.

Minciuna – un cuvânt poate prea dur, însă în spatele lui se află frica de a părea urâtă. Nu există femei urâte. Cel puțin eu n-am întâlnit. Există doar cele care încearcă să ne convingă de acest lucru. “Sunt urâtă, de aceea privește cum mi-am vopsit buzele, genele, cum mi-am adâncit decolteul și mi-am dezgolit picioarele. Nu am nimic mai mult, toată atenția spre ecran: pe ecran este o publicitate strălucitoare, iar în spatele lui doar fire și praf.”

Interesul meu pentru femeie niciodată nu este fața sau silueta ei, în special dacă e dezgolită. Atracția se întâmplă la un nivel mult mai profund, mă atrage lumina interioară.

Bărbatul se îndrăgostește de naturalețe, de natura femeii, iar chipul și figura îi trezesc admirația după aceea.

Noi, bărbații, nu percepem frumusețea doar cu ochii. Ar fi prea plictisitor. Scanăm fiecare mișcare: întoarcerea capului, mersul, poziția genunchiului, vocea. Simțim grația. Ea nu poate fi copiată, cumpărată, învățată de la modele, care, apropo, au reușit în manierism, nu şi în grație. Grația este unică şi fiecare femeie este înzestrată cu ea, doar că poate fi încuiată sub credințe amare.

Femeia nu trebuie să devină cineva, e suficient doar să fie şi deja este completă, suficientă, frumoasă. Bărbatul, la început poate fi atras de exterior, însă apreciază altceva. El oricum va găsi, va distinge şi va descifra frumusețea femeii. Pentru fiecare frumusețe se va găsi un fan iubitor, un poet sau un prinț. Nu merită să o arăți. E suficient doar să fii.

Sursa