De ce fetele bune sunt rănite, deși nu merită aceasta…

Fetele bune adesea sunt folosite, pentru că ele s-au obișnuit să ofere. Dacă îi scrii, îţi va răspunde în două secunde. Dacă o suni la miezul nopții, îţi va răspunde la apel. Dacă îi ceri ajutorul, va veni oriunde nu te-ai afla.

Odată ce ai găsit calea spre inima ei, va fi gata să facă totul pentru tine. Va fi pentru tine un munte. Îţi va da totul. Îţi va oferi mai mult decât poate oferi, pentru că are grijă de tine mai mult decât de sine.

Fetele bune sunt folosite, pentru că se atașează uşor. Ele nu cred că te poți întâlni cu mai mulți bărbați pentru a-l alege pe cel mai bun. Se întâlnesc doar cu unul, căruia îi oferă toată energia, atenția și credința.

Dacă o fată cu inimă bună flirtează cu tine, dacă merge cu tine la întâlniri și chiar doarme cu tine, atunci ea este interesată să creeze ceva real cu tine. Ea îşi imaginează viitorul alături tine. Are speranța că dragostea voastră va fi veșnică.

Fetele bune sunt folosite pentru că sunt romantice. Lucrurile mici sunt foarte importante pentru ele. Dacă îi aduci flori sau pregăteşti micul dejun, o să se gândească la asta o săptămână. Și se va îndrăgosti de tine și mai mult.

În loc să fie supărată că faci lucrurile greșit, ea va observa doar ceea ce faci bine. Se va concentra doar pe faptele pozitive. Îţi va oferi prezumția nevinovăției.

Fetele bune sunt folosite, pentru că văd doar ceea ce este bun în oameni. Chiar dacă eşti o persoană toxică, îţi va oferi un milion de șanse, una după alta. Și când îți vei cere scuze, te va crede, nu se va îndoi de tine.

Fetele cu inimă bună au un obicei – să simtă durere de la una şi aceeași persoană, iar şi iar. Ele cred că oamenii se pot schimba. Cred că viitorul poate fi mai bun decât trecutul. Cred că dragostea poate învinge totul.

Fetele bune sunt folosite, pentru că își ţin inima larg deschisă. Ele știu că dragostea este un risc, însă sunt gata să şi-l asume. Sunt gata să se împace cu durerea şi cu o listă lungă de foști parteneri, dacă aceasta înseamnă că într-o zi își vor găsi bărbatul. Dacă aceasta înseamnă că într-o zi vor găsi dragostea pe care o merită.

Sursa