Energia relaţiilor: De ce este important să acceptăm şi să conştientizăm vibraţiile spaţiului

Dacă oamenii se plac, atunci între ei are loc un schimb intens de energie. În același timp, ambii simt plăcere din comunicare, iar între aura lor se formează canale de-a lungul cărora se scurge fluxul de energie în ambele direcții. Fluxurile pot avea orice culoare și pot lua orice formă.

Canalele energetice conectează aurele partenerilor prin chakre corespunzătoare, în funcție de tipul de comunicare:

Muladhara (chakra de bază) – comunicarea cu rudele.

Svadhistana (chakra sexuală) – iubiţi, cuplu căsătorit, prieteni pentru distracție, rude.

Manipura (chakra ombilicală) – rude, angajați, subordonați, superiori, prieteni în sport și cei cu care concurezi.

Anahata (chakra inimii) – obiectele de interacțiune emoțională, aceştia sunt oamenii pe care îi iubim. Pentru dezvoltarea armonioasă a relației dintre bărbat și femeie, trebuie să fie prezent și canalul pe chakra sexuală (svadhistana).

Vishudha (chakra gâtului) – oamenii care gândesc la fel, colegi etc.

Ajna (chakra frontală) – imitarea şi adorarea unui idol, lider al sectei etc. Canalele hipnotice, impunerea gândurilor. Comunicarea telepatică cu o altă persoană.

Sahasrara (chakra coronariană) – comunicarea numai cu egregori (colective, comunități religioase, secte, cluburi de fotbal, ideologie politică etc.)

Cu cât partenerii sunt mai pasionați unul de celălalt, cu atât între ei se formează canale mai active şi mai rezistente. În timpul formării relației apropiate şi de încredere, toate chakrele treptat se conectează prin canale. În acest mod, apare o relație puternică, care nu se supune distanței sau timpului. De exemplu, o mamă îşi simte întotdeauna copilul, oriunde nu s-ar afla și indiferent câţi ani au trecut de la ultima lor întâlnire.

De asemenea, se întâmplă ca atunci când întâlniți o veche cunoștință după mai mulți ani, persoanele se simt de parcă s-au despărțit ieri. Canalele se pot păstra foarte mult timp – ani, decenii, adică canalele conectează nu numai corpurile, ci și sufletele.

Relațiile sănătoase formează canale luminoase, curate și pulsante. În astfel de relații există încredere, apropiere, sinceritate și suficient spațiu pentru libertatea personală. Există un schimb echivalent de energie, fără distorsiuni.

Dacă relația este nesănătoasă, adică un partener depinde de celălalt, canalele sunt grele, stagnante. Astfel de relații sunt lipsite de libertate, adesea există iritare reciprocă și resentimente. Dacă unul dintre parteneri vrea să-l controleze pe deplin pe celălalt, canalele pot înveli aura din toate părțile.

Când relația treptat moare, atunci canalele devin mai subțiri și mai slabe. Energia încetinește să curgă prin ele, oamenii devin străini. Dacă însă oamenii se despart, dar canalele încă se mai păstrează, ei continuă să se atragă reciproc. Se întâmplă ca un partener să rupă canalele de comunicare și se închide de la o interacțiune ulterioară, iar celălalt partener este încă atașat de el și încearcă în orice mod să treacă prin protecția energiei pentru a restabili relația.

În procesul de rupere forțată a canalelor, separarea este foarte dureroasă. Recuperarea necesită multe luni sau ani. Aici depinde foarte mult, dacă persoana este dispusă să accepte voința liberă a celuilalt și să se elibereze de dependența formată pe parcursul unei perioade mari de timp.

La oamenii care locuiesc mult timp împreună, câmpurile de energie (aurele) se adaptează și lucrează în unison. Relațiile intime necesită sincronizarea câmpurilor. Adesea, observăm că oamenii care trăiesc împreună mult timp, devin asemănători chiar și la exterior.

Atunci când caracteristicile aurelelor a două persoane diferă foarte mult, le va fi dificil să comunice. Dacă în câmp intră fluxul de energie străin, există o reacție de respingere, frică, dezgust. “Mi-e silă de el.”

Când o persoană nu vrea să comunice cu cineva, ea își închide câmpul energetic, iar toate fluxurile de energie provenite de la cealaltă persoană se reflectă. În acest caz, celălalt are impresia că nu este auzit, de parcă ar vorbi cu un zid.

Oamenii sunt obișnuiți să împartă lumea în “rău” și “bun”, să atragă lucrurile bune și să le respingă pe cele rele. Acestea sunt proprietățile lumii duale. Dar vremurile se schimbă și acum lumea tinde spre unitate, spre fuziunea tuturor părților.

Acceptați și conștientizați toate vibrațiile spațiului, nu le împărțiți, ci observați și simțiți sensul interacțiunilor. Suntem obligați să respectăm dreptul la individualitate și la dobândirea diferitor experiențe ale fiecărei persoane. Amintiți-vă: “Sunt liber, în măsura în care recunosc libertatea oamenilor din jurul meu. Inclusiv libertatea de a face greșeli!”

Sursa