Nu vei găsi IUBIREA ADEVĂRATĂ, până când nu vei face aceste 10 lucruri

Iubirea Adevărată nu este doar romantism. Acestea sunt acțiuni, muncă, decizii de zi cu zi. Pentru a iubi și a fi iubit într-o relație adecvată – sunt necesare eforturi. Iată ce poți face pentru a te pregăti pentru o astfel de relație:

1. Pentru a găsi persoana potrivită, TU trebuie să fii o persoană potrivită.

Nu te grăbi să ai o relație, dacă nu ai încă viața ta. Încearcă să înțelegi ce s-a întâmplat în relațiile anterioare? Care sunt calitățile tale negative care au stat în calea fericirii? Înțelege acest lucru înainte de a începe relații noi.

În relație ar trebui să fie implicați doi oameni. Ambii trebuie să vrea să se schimbe și să depună efort.

2. Cunoaște-ți limitele

Ce înseamnă pentru tine tabu 100% pentru relație? Trădarea, beția, minciunile, cheltuieli prea mari, abuz emoțional – decide-te pentru început. Și apoi fii pregătit(ă) să-ţi aperi granițele. Nu renunța la principiile tale de dragul unui om care puțin probabil se va schimba, dacă face din cele enumerate mai sus.

3. Dragostea reală se bazează pe comunicare sănătoasă.

Învăță cum să-ţi exprimi corect sentimentele. Nu învinui şi critica, ci începe frazele cu cuvinte precum: “Simt …”, “Mi se pare …”.

4. Dragostea adevărată nu contrazice scopurile și dorințele tale

Decide ce-ţi doreşti și obține acest lucru. Află ce vrea partenerul și susține-l. Ar trebui să fiţi fericiți fiecare în parte și împreună.

5. Fii activ(ă) și atent(ă) în toate relațiile tale.

Urmărește modul în care se dezvoltă și nu-ţi fie teamă să iei măsuri decisive. Dacă observi că persoana îţi încalcă limitele, se comportă necorespunzător – rupe o astfel de relație. Fii cu cei care te iubesc, te respectă, sunt cinstiți și deschiși cu tine. Alege acei oameni care știu că încrederea trebuie meritată şi dacă este subminată, nu o poți returna.

6. Nu eşti o victimă.

Îţi poţi controla singur(ă) viața. Oamenii deseori rămân blocați în relațiile proaste, găsind scuze. A fi victimă nu este deloc atractiv. Totul este în mâinile tale.

7. Trăiește având scopuri

Oferă-ţi timp în fiecare zi doar ţie. Gândește-te la ceea ce-ţi trebuie în viață pentru a fi mai fericit(ă). Poți fi persoana care face totul sau persoana cu care se întâmplă totul – cine vrei să fii? A trăi cu un scop înseamnă să faci ceva complicat și să primești o recompensă pentru aceasta.

8. Dragostea adevărată nu complică viața

Da, vor exista momente dificile, chiar dezamăgiri, dar, în general, dragostea adevărată face viața mai ușoară. Acesta este un sprijin, nu o problemă sau o obligație suplimentară.

9. Dragostea adevărată ne acceptă așa cum suntem.

Dacă cineva îţi cere să renunți la hobby-uri, prieteni, lucru sau altceva – aceasta nu este dragostea adevărată.

10.Dragostea adevărată – sunt acţiuni: ale tale şi pentru tine.

Dragostea – este ceea ce faci, nu ceea ce spui. Cere acest lucru. Meriți să fii tratat(ă) cu iubire și respect – în toate privințele.

Iubirea adevărată – este muncă și când înțelegi acest lucru, nu-ţi vei mai construi iluzii. Utilizează-ţi timpul dinafara relației cu înțelepciune. Pregătește-te pentru ceea ce ai nevoie într-o relație sănătoasă. Și apoi construiește-o.

Sursa