10 semne că fostul iubit deasemenea îţi duce dorul

Bărbații sunt ființe secretoase. Însă există semne care-ţi vor arăta că fostul iubit îţi duce dorul…

1.Când postezi o nouă fotografie, îţi scrie imediat. Niciodată nu-ţi spune că ţi-a văzut fotografia, însă tu înțelegi aceasta i-a amintit de tine şi l-a făcut să înțeleagă cât de multe a pierdut.

2. Te felicită la fiecare sărbătoare și îţi scrie mesaje lungi. Nu-ţi spune doar “La mulți ani”. Te întreabă cum ai sărbătorit sau vei sărbători, ce cadouri ai primit – încearcă să prelungească conversația.

3. Când te întâlnești cu prietenii sau rudele lui, aceştia îţi spun cât de mult te plăceau și cât şi-ar dori să fiți din nou împreună. Ei știu că el te vrea înapoi, de aceea te tratează ca pe un membru al familiei.

4. Îţi scrie mesaje la beţie. Eşti prima şi unica la care se gândește în această stare.

5. Încearcă să rămână prieten cu tine, însă nu se comportă diferit de atunci când vă întâlneați. Încă te îmbrățișează. Flirtează. Se comportă de parcă ar fi îndrăgostit.

6.Uneori îţi scrie ceva, doar să-ţi reamintească de trecutul vostru. De exemplu, cum v-ați sărutat pentru prima dată sub stele sau atunci când ați fost într-o călătorie. Îşi amintește de vremurile bune și vrea ca şi tu să-ți amintești de ele.

7. Îţi apreciază pozele postate online, după câteva minute de la publicare. Sau îţi apreciază fotografiile mai vechi, ceea ce înseamnă că trece prin albumele tale.

8.Uneori te întreabă dacă ai pe cineva, în ce fel de relație eşti cu tipul care îţi comentează întotdeauna postările. Evident că este gelos și îngrijorat de faptul că poți începe o nouă relație.

9. Mereu apare acolo unde știe că vei veni şi tu. Vine în locurile tale preferate, caută o scuză pentru a te întâlni.

10. El însuși admite că îi este dor de tine. Că încă te iubește. Că te vrea înapoi …

Sursa