Cum înțeleg bărbații că o anumită femeie – nu este cea potrivită. Iată ce au mărturisit!

Câțiva bărbați ne-au împărtășit poveștile lor despre când au înțeles că femeia de lângă ei nu este cea potrivită.

“Cred că cu timpul am început să o iubesc mai puțin, iar apoi mi-am dat seama că dragostea adevărată nu trebuie să se micşoreze, ci să devină mai puternică. Cu femeia iubită nu te plictisești, iar dacă a apărut plictiseala – pasiunea s-a încheiat.”

“Mi-am dat seama că nu e soarta mea, când am început să locuim împreună. Credeam că acest lucru ne va apropia, dar, în realitate am înțeles că nu ne potrivim absolut deloc. “

“Când ieșeam cu prietenii și am început să mă uit la alte femei, să mă gândesc cum să le cunosc mai bine. În acest moment mi-am dat seama că ceva lipsește în relația cu femeia mea”.

“Într-un cuvânt – gelozia. Ea nu este destinul meu, dacă e geloasă pe alte femei, carieră, succes, realizări. Adevărata dragoste nu este geloasă. “

“Cred că pur şi simplu mi-am dat seama că suntem oameni diferiți. Aveam opinii complet diferite la unele momente importante. ”

“Pur şi simplu ne-am maturizat și am început să înțeleg ce vreau cu adevărat de la viață. Trebuie să fii curajos să recunoști că vrei ceva mai mult sau vrei altceva”.

“E vorba de copii. Ea voia să întemeiem o familie și copii, iar eu aveam multe planuri pe care voiam să le realizez singur. ”

“M-a făcut să aleg între ea și cea mai bună prietenă, pe care o cunosc toată viața. Nu puteam să trădez oamenii importanți pentru mine, de dragul iubitei. Nu a putut accepta că ambele fac parte din viața mea. Cred că prietenii sunt pe primul loc. Aşa cred eu.”

“Când ne întâlneam, a murit mama mea, iar ea nu a fost lângă mine când aveam cea mai mare nevoie.”

“Cel mai dificil – e să-ți recunoști ţie însuți că nu sunteți făcuți unul pentru celălalt, iar apoi să-i mărturisești şi ei acest lucru”

Sursa