13 lucruri pe care o Femeie Puternică nu le va cere, însă are mare nevoie de ele

Iată ce nu va cere niciodată o femeie puternică de la un bărbat:

1. Atenţie

Nu-ţi va cere să mergi cu ea la plimbare sau să-i scrii 10 mesaje pe oră. Nu-ţi va cere ceea ce merită. Ea vrea doar atenția ta, însă să o oferi din proprie voință.

2. Consolare

Este dintre acele persoane care aleargă la baie să plângă. Dacă vei observa că are ochii umflați, îmbrăţişeaz-o cât mai strâns. Arată-i că îi eşti alături, chiar dacă nu este gata să vorbească despre ceea ce o preocupă.

3. Ajutor

Dintr-o parte se pare că ține totul sub control, dar de fapt îi este greu. Încearcă să facă totul dintr-o dată, pentru că vrea să-i facă pe toți fericiți, iar acest lucru este un mare stres. Însă nu va recunoaște niciodată că are nevoie de ajutorul tău.

4. Îmbrățișări și sărutări

Ea este definiția independenței. Nu vrea să pară că ar avea nevoie de ceva, de aceea nu va cere niciodată sentimente. Însă vrea să o săruți pe frunte și s-o îmbrățișezi. Vrea să se piardă în dragostea ta.

5. Romantism

Poate pretinde că 14 februarie este o zi ca toate celelalte și că florile sunt un clişeu. Dar, de fapt, vrea să fie specială. Vrea să fie răsfățată. Vrea să depui eforturi.

6. Timp

Dacă ești ocupat, nu te va deranja cu problemele ei. Le va păstra în sine până când va exploda. Nu vrea să-ți strice ziua. Nu vrea să te deranjeze.

7. Complimente

Se comportă încrezătoare, dar are complexe ca orice fată. Nu vrea să cerșească complimente, deşi i-ar plăcea cu adevărat să știe ce crezi despre noua tunsoare sau rochie.

8. Scuze

Se comportă rece, de parcă nu-i pasă ce i-ai făcut. Dar acest lucru nu este adevărat. Îi pasă. Ea merită să audă “Îmi pare rău”.

9. Timp în singurătate

Nu vrea să recunoască faptul că aflându-se printre oameni este obositor. Vrea să arate plină de energie, mereu gata să se distreze. Însă are nevoie de timp pentru sine. Are nevoie uneori să fugă de toți.

10. Răspunsuri

Nu te va întreba despre tot ce faci, însă nu înseamnă că nu-i pasă. Pur și simplu nu vrea să întrebe. Vrea să-i spui totul singur.

11. Lucrurile mărunte

Mesajul “Bună dimineața”. Călătorii lungi în mașină. Întâlniri neașteptate. Acestea sunt lucrurile mici pe care nu le va cere niciodată. Dar în secret le vrea.

12. Bani

Ea poate plăti singură, se poate întreține. Însă uneori vrea să se simtă complet sub aripa ta – cu cele mai bune intenții.

13. Cuvinte

Faptele sunt importante, dar cuvintele deasemenea. Vrea să audă “Te iubesc”, “Te apreciez” și “Nu-mi pot imagina viața fără tine”. Vrea să-ţi exprimi iubirea.

Sursa