Mesajul emoționant al unei femei de 40 de ani, adresat bărbaților!

Acest mesaj emoționant este al unei femei de 40 de ani. Mesaj care va fi înțeles de orice femeie şi va fi de folos oricărui bărbat.

Lasă aceste cuvinte să nu-ţi fie atribuite direct ție, totuși ar fi bine să ții cont de ele: bărbații pentru a putea evita să se comporte ca niște fraieri, femeile – pentru a se pune în valoare.

Dragi bărbaţi…

Fiind de mai mult timp o femeie liberă, comunicând cu diverși bărbați, în majoritatea cazurilor mă simt plictisită. Şi acesta e un sentiment drăguț, pentru că uneori chiar mi-e silă de cât de previzibili și monotoni puteți fi.

Chiar credeți că ajungând la 40 de ani, niciodată şi de la nimeni nu am avut propuneri cu referire la sex? Adică, chiar nu înțeleg, cum pot bărbații să creadă că propunerea de a face sex este una atractivă, mai ales când bărbatul însuși nu este foarte atrăgător?

Când ai trecut de o anumită vârstă, este evident că ai citit și ai văzut prea multe ca să rămâi impresionată de astfel de situații. Mai mult decât atât, deja știi cum se vor desfășura evenimentele, până la ultimul detaliu. Când bărbatul va apărea, când va dispărea, când va reapărea peste trei săptămâni sau luni, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Scenariul este cunoscut în prealabil. Dragul meu, înțelegi că acest comportament este plictisitor? Cafenea, restaurant… Invită-mă să joc biliard sau la o expoziție de pisici. Eu înțeleg foarte bine, unde vor duce toate acestea, dar te rog, fă ceea ce mi-ar aduce mie plăcere. Din primul minut demonstrează-mi că am valoare în ochii tăi. Astfel, nu mă voi plictisi, iar tu, la rândul tău vei fi unic pentru mine.

Ca psiholog, înțeleg că instinctele domină. Însă, uneori bărbații chiar îmi amintesc de cele mai primitive animale. Cei mai buni dintre voi, dezvoltați, cu un nivel înalt de cultură şi civilizație, din păcate, sunteți foarte puțini. Chiar foarte puțini!

Nici măcar nu am cu cine să flirtez! Aud des: “Hai să ne cunoaștem mai aproape!”. Cât de aproape? Sau poate îmi vei recita versurile lui Shakespeare la ureche (probabil, vrei să mai salvezi situația), apoi, cu o aluzie previzibilă “Cu Shakespeare nu prea îmi reușește, dar în alte treburi sunt chiar foarte bun! (Sigur ești un idiot!)”.  Ajunge să te lauzi cu “demnitatea” ta de parcă ar fi o comoară. Dacă într-adevăr vrei să afli ce mă atrage la un bărbat, atunci îți voi răspunde: Inteligența! Mă auzi? Inteligența!!!

Dragule, la această vârstă nu-mi mai pasă cât de mare îți este burta sau alte părți ale corpului… Mă interesează mai mult despre ce vom discuta până și după, ce ai reușit în viață până acum și pot oare să te respect și chiar să te admir…

Și dacă vrei să mă surprinzi, atunci fă-o cu atitudinea ta umană. Înțeleg că primul tău impuls a fost acela de a mă vrea. Dar tu ai creier, pune-l în mișcare și observă „omul” din mine. Arată-ți sensibilitatea și delicatețea.

Am trecut prin multe și cunosc multe. Pot să fiu un izvor de inspirație, de liniște și căldură pentru tine. Păi, fii într-atât de inteligent, încât să descoperi comoara ascunsă din mine.

În viaţa mea au existat multe lucruri înaintea ta. Ceea ce am avut mai puțin a fost – iubirea. Chiar dacă o vei repeta, ea oricum va fi specială, pentru că niciodată nu e la fel. Altfel de oferte nu mă mai interesează.

Autor:  Lilia Ahremcik – psiholog

Sursa