Test Rapid! Animalul pe care îl vezi primul, îţi dezvăluie adevărul despre tine

Privește imaginea. Ce animal ţi-a atras atenția în primul rând? Ai încredere în subconștient și află ceva nou despre tine.

Ai văzut:

Porumbelul

Porumbelul, după cum știi, este simbolul păcii și al speranței. Te asemeni cu această pasăre – tinzi să ai o viață liniștită. Sufletul tău e deschis și pur, iar datorită acestui lucru vezi doar ceea ce este bun și luminos. Această trăsătură a ta îi inspiră şi pe ceilalți din jurul tău – pur și simplu îi molipsești cu lumină și speranță.

Fluturele

Fluturele reprezintă frumusețea și plăcerea. Caracteristica ta deosebită este înțelegerea profundă a vieţii pamântești care este trecătoare, de aceea nu-ţi poţi permite să trăiești plictisitor. Te strădui să scoți plăcerea din fiecare moment. Sufletul tău luminează frumusețe și sensibilitate, spre care tind cei din jur.

Vulturul

Vulturul a fost întotdeauna identificat cu libertatea și setea de spațiu. Eşti acea persoană pentru care nu există viața fără aventuri. Încerci să fii mai bun decât alții. Mândria și respectul de sine nu-ți permit să ai un nivel scăzut – doar cel mai înalt! Eşti o persoană independentă, cucerind neobosit culmile succesului. Pentru aceasta eşti respectat şi de prieteni, și de dușmani.

Câinele

Câinele este faimos pentru fidelitatea și loialitatea sa. Nici nu-ţi poţi imagina să laşi o persoană la necaz, fără să-i oferi ajutor. Bunătatea și receptivitatea ta le oferă oamenilor liniște și bucurie, pentru că alături de tine este întotdeauna calm și cald. Cu simpla ta prezență îi ajuți pe oameni să creadă în sine. Nu contează cât de mulți oameni se adună în jurul tău – căldura ta va fi suficientă pentru toţi.

Lupul

Pentru lupi, este extrem de important spațiul personal și menținerea individualității în haită. Preferi să-ţi protejezi cu grijă zona de confort, dar nu poți trăi fără societate. Cercul tău de prieteni este, de obicei, foarte mic – pentru că nu ai încredere în oricine. Și totul e pentru că în tine se combină individualismul şi frica de singurătate. Însă această contradicție nu te împiedică să fii o persoană înțeleaptă și echilibrată.

Libelula

Eşti dintre acei oameni care preferă singurătatea. Te simți confortabil atunci când e linişte completă – pentru că doar aşa te poți dedica intereselor tale preferate. Cărțile îţi sunt cei mai buni prieteni. Preferi lectura, decât comunicarea cu oamenii. În același timp eşti o persoană foarte prudentă, care are talentul de a-i manipula pe alții, dacă este necesar.

Sursa