7 motive să te căsătoreşti cu o femeie divorțată cu un copil

Mulți bărbați se tem să-și asume responsabilitatea pentru o femeie cu un copil, care deja a trecut printr-o relație nereușită și a ieșit din ea. Ei cred că o astfel de femeie va deveni un balast, iar copilul va fi o povară inutilă. Totuși, nu te grăbi să te desparți de iubita ta, dacă ai aflat că are un copil, deoarece aceste femei au multe avantaje față de cele tinerele, fără experiență în dragoste.

1.Ea poate construi o relație serioasă

Nu-şi mai face iluzii şi nu mai crede în povești despre cum au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Ea știe că într-o relație trebuie să muncești mult, să faci compromisuri, să accepți neajunsurile, să luați deciziile în doi.

2. Ea nu-şi va dori un copil imediat după nuntă.

În ciuda obiceiurilor moderne, fetele tinere încă mai doresc să nască un copil imediat ce se căsătoresc. Puține dintre ele amână sarcina. Cu o femeie care are deja un copil, nimeni nu te va grăbi să devii tată.

3. Ai ocazia să înveți cum să comunici cu copilul.

Ea are deja un copil și va trebui să interacționezi cumva cu el. Dar nu este același lucru cu a avea copilul tău. Da, veți trăi împreună și probabil, vei fi nevoit să participi la educație – dacă mama va dori acest lucru. Însă nu uita că copilul are un tată care cel mai probabil, va purta povara principală.

4. Vei fi iubit de rudele ei.

Dacă ești o persoană adecvată. Dacă îţi vei asuma responsabilitatea pentru o femeie divorțată cu un copil, cu siguranță vei fi lăudat de rudele ei.

5. Această femeie este capabilă să-şi exprime deschis pretențiile.

Ea deja a comunicat făcând aluzii şi a înțeles că această metodă nu duce la nimic bun. Este deschisă la dialog constructiv şi-ţi poate explica în detalii ce nu-i place și de ce.

6. Este deja o personalitate formată

Ea știe ce vrea de la viață, de la relație, cu care partener vrea să-și unească destinul. Și asta, fii de acord, este mai ușor decât să te căsătorești cu o fată care nu a văzut viața, nu a fost într-o relație serioasă, care probabil nici măcar nu este sigură dacă i te potrivești sau nu.

7. Este pregătită pentru relații egale

Nu o interesează şi nici nu are nevoie de sponsori. Ea s-a descurcat cumva cu viaţa ei şi a crescut copilul singură – şi puţin probabil va înceta să o facă când se va căsători cu tine. Bineînțeles, sprijinindu-se pe umărul bărbatului îi va fi mai ușor să trăiască. Însă nu va confunda umărul cu spatele și nu se va urca pe el.

Desigur, merită să ţii cont de faptul că femeile necăsătorite sau divorțate, cu sau fără copii, sunt diferite. Și nu o judeca pentru “bagajele” ei. Comunicați, cunoaște-o, gândește-te dacă vei putea trăi cu ea ca persoană, nu ca mamă și fostă soție.

Sursa