14 poze care ne demonstrează că Dragostea Adevărată nu are vârstă

Unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţa fiecărui om, cu siguranță este iubirea. Și se întâmplă adesea că această iubire durează o viață. Chiar şi atunci când persoana nu mai este lângă tine, tot continui să o iubești.

1. Acest bunic îşi bea cafeaua cu soția lui care nu mai este…”

2. “Bunica mea a avut o intervenție la încheietura mâinii și nu se putea coafa. Bunicul a ajutat-o cu plăcere.”

3.”Bunicul meu a murit acum câteva luni și de atunci nu am mai fost la el acasă. Când am venit în cele din urmă, îmbrăcămintea de nuntă a buneilor atârna pe dulap – aceasta este dragostea adevărată”.

4. “Bunica a murit recent, iar bunicul mi-a trimis această fotografie pentru a ști exact cum arată un bărbat îndrăgostit”. Au fost căsătoriți timp de 60 de ani… “

5. “Părinții mei sărbătoresc astăzi aniversarea nunții. Așa arată dragostea după 54 de ani împreună”.

6. “Soţul nu s-a mişcat de lângă patul soției deja a patra zi, după ce aceasta a avut o intervenție chirurgicală la inimă”.

7. Acest cuplu a recreat o fotografie de nuntă, care are 70 de ani.

8. “Am văzut acest cuplu într-o cafenea. Bărbatul pe nume John îşi învăța soția alfabetul din nou, după ce aceasta îşi pierduse memoria. Răbdare, iubire și înțelegere…

9. În suflet suntem toți tineri …

10. Îmbrățișările în secret – sunt plăcute la orice vârstă…

11. Să rămâi împreună până la ultima bătaie de inimă. “Bunica are 96 de ani, iar bunicul 100. Fotografia este realizată cu o ora înainte de moartea bunicii. Au trăit împreună  77 de ani.

12. El îi cânta în fiecare seară înainte de a merge la culcare. Și pentru ultima oară, înainte de a pleca. 70 de ani de iubire adevărată.

13. Acest cuplu este căsătorit deja de 37 de ani și întotdeauna îşi asortează îmbrăcămintea.

14. “Bunica mea a împlinit astăzi 85 de ani. Cu această ocazie am invitat-o la dansuri. E prima oară după moartea bunicului. Nu a renunțat la fotografia lui.”

 

Sursa