9 Lucruri care te vor ajuta să înţelegi mai bine nativii din zodia RAC

Oamenii născuți în zodia Rac au multe calități care te încântă. Uneori ţi se pare că sunt răbdarea întruchipată. Au o inimă mare, sunt blânzi şi grijulii, au simțul umorului şi o dorință mare de a-şi atinge obiectivele.

Caracterul lor este destul de dificil şi mulți oameni nu ştiu cum să comunice cu ei. Totul este din cauza că Racul este deschis, sincer, sufletist şi brusc, fără explicații, se retrage în carapacea sa, unde poate sta foarte mult timp. Iată 9 lucruri care te vor ajuta să-i înțelegi mai bine:

1.Sufletul deschis, însă oricum e întuneric.

Racii sunt foarte sinceri, ei îşi pot ascunde cu măiestrie emoțiile, însă dacă sunt ofensați – vei vedea cum faţa lor transmite tot ce li se întâmplă în suflet. Îşi pot împărtăși experiențele, însă o vor face astfel încât să nu le simți profunzimea.

Racul este amoros, vulnerabil și delicat. Toată dragostea pe care o poate acumula va ajunge la tine. Romantismul, spontaneitatea şi surprizele îi sunt firești, astfel vei fi atras şi tu în aceasta.

2. Racul niciodată nu te va trăda

Devotat ca un câine, Racul, pe care îl numești cel mai bun prieten, va rămâne cu tine în vremuri bune și grele. Acesta este prietenul care-ţi va oferi umărul și te va duce pe sine, atunci când nici nu te orientezi în spațiu. Au o trăsătură de la natură: să-i îngrijească pe alții, încât să nu se simtă singuri.

3.Deseori îşi ascund sentimentele adevărate

Racul este un bun ascultător, însă când vine vorba de propriile sentimente, le va ţine sub lacăt. Nu iubește să-i împovăreze pe alții, preferă să-şi rezolve singur problemele. Doar dacă va avea încredere în tine, îţi poate împărtăși problemele şi trăirile cu foarte mare atenție şi discreție. Cel mai probabil, vei fi convins că la el întotdeauna totul este bine.

4. Racii sunt visători

Racul este un visător, aceasta îi oferă optimism şi putere să acționeze. Se descurcă ușor cu regulile şi interdicțiile, însă în capul lui se creează o nouă realitate, care nu-i oferă liniște. Să nu te surprindă dacă vei vedea un lucrător bancar modest, care este pasionat de parașutism – acesta probabil este Rac.

5. Racii au nevoie de timp

Ei obosesc uşor de ritmul rapid al vieții moderne. Sunt empatici din fire şi absorb energia celor din jur, care apoi trebuie filtrată, iar aceasta necesită multă energie. De aceea, oferiți-le timp pentru a se reîncărca.

6. Racii sunt lideri înnăscuți

Racul nu iubește când i se spune ce să facă. Au o caracteristică firească de a acționa împotrivă. Trăiesc aşa cum consideră de cuviință și sunt interesați doar de ceea ce are sens pentru ei. Au un caracter calm, contemplativ, însă în momentul în care trebuie să-şi asume responsabilități, Racul o va face pe deplin. Aceste trăsături de caracter sunt o condiție prealabilă pentru succes.

7. Sufletul Racului este de neînțeles

Pentru a descoperi Racul, ai nevoie de foarte mult timp. Şi chiar dacă ai acest timp la dispoziție, Racul este foarte schimbător. Mereu i se schimbă ideile, iar comportamentul este turbulent și imprevizibil. Apropo, Racul de multe ori simte că este pe acest Pământ dintr-un alt loc și alt timp .

8. Racii sun predispuși la sacrificiu de sine

Racii pun necesitățile altor oameni mai presus de cele proprii. Uită să se îngrijească, iar din acest motiv se pot simți goi, fără sol sub picioare. Datorită vocației de a ajuta oamenii, tot de ce au nevoie este să fie lăsați în pace pentru a-și restabili puterile.

9. Racul te poate duce în eroare, însă nu este vina lui

Mulți cred eronat despre Raci că sunt oameni îngândurați și suspicioși. De fapt, trebuie doar să-i cunoști, pentru a înțelege că este o părere greșită. Te vor surprinde, te vor atrage. În spatele tăcerii se ascunde un potențial uriaș de cunoștințe și gânduri, planuri și secrete pe care le va încredința doar dacă se va asigura că ești același …Rac?… Toate la timpul lor.

Sursa