5 obiceiuri proaste care pot distruge o relație

concept photo of sad woman broking off relationship

Într-o relație poţi găsi multe acțiuni greșite pe care aproape toate cuplurile le comit. Însă sunt câteva obiceiuri proaste care provoacă certuri între iubiți. Evită-le pentru a avea o relație armonioasă!

1. Gelozia

Oamenii se pot considera absolut lipsiți de gelozie şi binevoitori, însă de îndată ce cineva manifestă interes excesiv față de partenerul lor, se transformă în monștri. Și strică relația, făcând spectacole incredibile cu reproșuri și observații furioase.

2. Reţelele sociale

Pot fi nu doar un instrument de comunicare, ci şi un motiv de certuri. Trebuie să privești persoana iubită, nu ecranul gadget-ului. Nu-i citi mesajele personale şi nu împărtăși în internet absolut tot ce se întâmplă între voi.

3. Sfătuitorii-dăunători

Cele mai bune prietene, care devin psihologi de familie şi sunt gata să ofere consultații în regim non stop –  de acestea trebuie să te temi. Cu sfaturile lor “pline de experienţă” te pot îndruma spre un model fals de comportament și chiar pot provoca certuri în cuplu.

4. Jocurile de-a detectivul

Ai decis că iubitul tău ascunde ceva? Sau poate eşti curioasă ce are în buzunarul din spate a pantalonilor? Îţi strangulezi curiozitatea şi dorința de a deveni detectiv, mai ales dacă aceasta provoacă entuziasm. Mai devreme sau mai târziu vei fi prinsă, iar intruziunea în spațiul personal nu a stârnit niciodată plăcere nimănui.

5. “Cel mai bun prieten”

Desigur, o relație bună cu fostul iubit întotdeauna e prețioasă. Dar o asemenea valoare îţi trebuie doar ţie, nicidecum bărbatului tău. Dacă vrei să-ți vezi partenerul înfuriat, începe să-i spui cât de bine te-ai simțit ieri la film cu “bunul tău prieten”. După asemenea povești amuzante poți rămâne singură, iar aceasta nu e tocmai ceea ce ai vrut să obții.

Sursa