11 calități ale bărbatului pe care NU ar trebui să-l lași să PLECE de lângă tine

Tindem să facem concluzii pripite, atunci când ne gândim dacă un bărbat sau altul va fi un partener bun. Adevărul este că oamenii se schimbă și uneori impecabilitatea cuiva este efemeră. Însă există diferențe şi trăsături pe care le au doar cei aleși. Care sunt aceste trăsături şi cum poate femeia să le recunoască? Iată 11 trăsături ale bărbatului visurilor tale:

1. Atunci când te privește, o face cu adevărat

Te privește direct în ochi, creând o aură invizibilă care vă leagă. Nu, nu doar se uită la tine, el privește sincer în sufletul tău. Acest bărbat caută să te cunoască mai profund, să înțeleagă adevărata ta esență, să descopere “universul” tău.

2. Este o persoană bună, nu slabă

Există bărbați în care se combină şi puterea şi generozitatea. Acești oameni sunt grijulii, simpatici şi în același timp curajoși în luptă. Ei niciodată nu vor începe o luptă fără sens, dar, dacă este necesar, o vor termina repede. Iată tipul de bărbat pe care îl cauți, el este suficient de înțelept pentru a găsi un echilibru între tăria de caracter și compasiune.

3. Este perseverent, însă îl poți influența

Cursa eternă după succes și prosperitate nu este întotdeauna justificată. Dacă trebuie să treceți împreună printr-o viață grea, amintește-ţi că fără răbdare este imposibil. Cu o persoană iubitoare poți întotdeauna să te pui de acord și să privești viața ca pe o călătorie neobișnuită.

4. Este destul de ambițios, dar niciodată nu uită de tine

Visurile – sunt o magie minunată, bineînțeles. Însă realitatea, uneori, ne dictează propriile reguli. Nu cere imposibilul. Nu poți primi toate stelele lumii, însă amintește-ţi ce apus fantastic ţi-a dăruit ieri!

Nu uita – el e cel mai bun. El are nevoie să se miște mereu înainte, să cucerească noi înălțimi. Bărbatul nu face acest lucru doar pentru sine – el vrea să-și aducă familia la un nou nivel. Dacă lucrurile ies bine – minunat, iar dacă traseul s-a schimbat, veți cumpăra împreună “bilete noi”.

5. Poate găti

Bărbatul la bucătărie este întotdeauna ceva ademenitor. Chiar dacă pregătește doar o omletă, oricum va surprinde plăcut femeia. Bărbatul care cunoaște subtilitățile artei culinare este o adevărată descoperire.

6. Este întotdeauna în formă

Un partener care face în mod regulat exerciții, mereu te va încuraja să te menții şi tu în formă.

7. Doar el e capabil să-ţi provoace râsul

Dacă ai alături o persoană care nu te face să zâmbești, poţi rupe imediat această relație. Bărbatul care iubește, adoră să te vadă zâmbind și cunoaște o mie și una modalități de a obține acest lucru.

8. Îţi poate spune că te iubește, însă nu este obligatoriu. Dacă este adevărat, o vei simți.

E minunat dacă bărbatul tău îţi spune că iubește. Cu siguranță îţi plac cuvintele lui, dar dacă acestea nu sunt susținute de acțiuni, mai devreme sau mai târziu vei înceta să-l crezi. Un bărbat adevărat nu va permite acest lucru.

9. Pentru a face pace, e gata să-şi pună argumentele la picioarele tale

Toate cuplurile se ceartă. Fiecare din parteneri are multe motive şi argumente. Însă bărbatul tău nu va permite să pierzi. Acesta va un compromis sau poate va fi aleasă opțiunea lui, însă tu nu vei şti acest lucru. El îţi va oferi ţie victoria, pentru că nu vrea să se lupte cu tine.

10. Atunci când ai nevoie de ajutor, îţi întinde mâna lui de încredere.

Când bărbatul iubește, îţi va dovedi aceasta chiar și în lucrurile mici. În momente dificile te poți baza pe el complet. Va fi întotdeauna interesat de ceea ce se întâmplă cu tine, vrea să știe ce te preocupă sau te întristează. Scopul lui este să te înconjoare de grijă.

11. Fără tine se pierde, ai devenit o parte din inima lui

Când bărbatul iubește –  se apropie de femeie cu sufletul, mintea şi trupul. Totul i se pare familial – obiceiurile, valorile, judecățile. El simte că femeia îl schimbă în bine. Bărbatul care nu-şi imaginează viaţa fără tine, va arunca părțile lui de prisos, pentru a elibera loc în inimă pentru tine.

Căutarea idealului este specifică multor femei. Uneori ni se spune că nu știm ce ne dorim. Însă cu siguranță știm ce nu dorim! Imaginea bărbatului unic pare a fi înscris în inimile noastre. Și, în ciuda coliziunilor vieții, iar şi iar tindem spre el.

Sursa