Atunci când oceanul de răbdare seacă, Săgetătorii pleacă pentru totdeauna

Cum rup relația Săgetătorii

1 etapă: Observarea

Săgetătorul este o persoană extrem de ocupată şi din acest motiv destul de tolerantă la neajunsurile tale. Va închide ochii la lucrurile mici, însă dacă va vedea ceva serios, se va transforma într-un observator: îşi va urmări partenerul fără să fie observat, însă cu atenție. Nu-şi va deschide un jurnal unde va înscrie: “Flirtează cu cea mai bună prietenă”, “A fost dur cu mama” sau “Nu depune efort pentru familie”, ci toate acestea vor fi memorizate în cap, într-un departament juridic special.

2 etapă: Speranța

Locuind un an sau chiar doi în acest mod, Săgetătorul începe să înțeleagă că duce pe sine o sarcină grea și, în general, a obosit cumva. Atunci, el încet îşi va împinge partenerul spre aceea, ca cel puțin ceva să se schimbe. Dacă partenerul înțelege şi depune efort, atunci Săgetătorul îl va susține şi îl va ajuta.

Dacă nu se schimbă nimic, Săgetătorul bătându-și capul de perete, în mod obișnuit preia poverile și le cară în continuare. Acum însă va fi mai rece cu partenerul, va înceta să se mai bazeze pe el. Cu toate acestea, Săgetătorul iubitor şi conștiincios continuă să-şi considere partenerul o parte a echipei şi familiei, doar că se comportă cu el ca cu un adolescent: “E in perioada de pubertate, are un eşec, hai să vedem poate se va schimba ceva?”

3 etapă: Furia

Săgetătorul nu îmblânzește pe nimeni, pur şi simplu este foarte responsabil şi nu prea înțelege de ce alături de el trăiește o persoană pe care nu te poţi baza…

Însă toate au o limită, până într-o bună zi când va începe a striga: “De ce naiba la tine nu ajung lucrurile simple?” De obicei aceasta acționează asupra partenerului ca un duş rece. Dacă persoana face totul pentru a fi iertată şi va încerca din toate puterile să nu mai repete vechile greșeli, Săgetătorul e gata să aprecieze stăruința, însă va fi foarte atent.

4 Etapă: Trezirea. Finalul.

Dacă, după furie, iertare și reconciliere partenerul face aceleași greșeli, Săgetătorul începe să-şi pregătească cu grijă rampa pentru a se retrage. Acum, el acționează fără mânie, fără pasiune, ghidat doar de o singură dorință: să scape de fostul iubit. Deşi în adâncul sufletului simte amărăciune, durere, ură, este plictisit și îngrijorat…însă nu mai are forţe. Înțelege că nu va mai suporta un val de iertare şi împăcare.

Astfel Săgetătorul care şi-a pierdut răbdarea, iubirea şi încrederea îl va arunca pe fostul iubit de pe muntele unde spera să construiască castelul  şi să trăiască împreună fericiți. Va lăsa fără atenție toate rugămințile de a vorbi despre sentimente şi reconciliere. Unicul lucru pe care va încerca să-l păstreze – este respectul pentru rudele fostului partener. Cu aceştia va fi în continuare atent şi respectuos.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!