8 adevăruri despre nativii din zodia Fecioară

Descoperiți tot adevărul despre nativii acestui semn zodiacal:

1. Fecioara este sensibilă.

Când vine vorba de sentimentele lor, este important să fii foarte atent. Fecioarele îşi doresc să fie auzite, să le fie înțelese sentimentele. Le puteţi compara cu o priză: dacă vei ignora Fecioara și tensiunea în creștere, într-o zi vor deveni explozive.

2. Fii direct

E mai bine să le spui totul direct şi să le explici ce ai vrut să spui. Fecioarele nu se joacă în jocuri. Nu-şi ascund emoțiile, urăsc intrigile şi manipularea. Sunt deschise şi cer același lucru de la alții.

3. Iubesc ordinea

Ordinea şi curățenia este vitală pentru Fecioare. Dacă vei lăsa gunoi oriunde fii pregătit să întâmpini agresiune din partea Fecioarei. Desigur, nu-i poţi satisface toate standardele absurde de curățenie,  dar cel puțin încearcă și cu siguranță merita. Va observa eforturile tale şi le va aprecia.

4. Răsfață-le

Fecioarele știu cum să se răsfețe şi în același timp pot avea grijă de alții. De aceea este absolut logic ca ea să-şi dorească aceeași atitudine în schimb. Asigură-te, că îi răspunzi la fel.

5. Îşi ascultă intuiția.

Fecioara nu poate fi înșelată. Prin urmare, strategia cea mai corectă în relațiile cu ea – să-i spui întotdeauna adevărul. Indiferent cât de dur și neplăcut este.

Fecioara apreciază sinceritatea. Astfel se va simți confortabil și fericită lângă tine.

6. Iubesc munca.

Fecioarele se mândresc cu munca lor. Nativii aceste zodii înțeleg mai bine decât alții că nu există câștig fără durere. Au o abordare foarte serioasă faţă de carieră şi toleranță zero față de leneși și cei care îşi “trăiesc viața în zadar”.

7. Fecioarele au nevoie de spațiu

Uneori, oamenii născuți în această zodie par un pic închiși. Însă e doar pentru că au nevoie de spaţiu mai mult decât majoritatea oamenilor. Oferă-i acest lucru!

8. Fecioarele sunt persoane creative.

Fecioarele pot fi iubite doar de cei care se consideră fanul lor principal. Ele au nevoie de susținere mai mult decât alţii, în primul rând pentru că încearcă să urmeze standarde absurd de înalte. În al doilea rând pentru că deseori suferă de neîncredere în sine.

Dacă dorești să construiești o relație bună cu o Fecioară, trebuie să fii pregătit să-i devii cel mai mare sprijin.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!