Vezi ce spune forma sânilor despre caracterul tău

Probabil fiecare a văzut sau a citit articole despre ce poate spune zâmbetul sau coafura despre tine… Dar ce ziceți de forma sau mărimea de sânilor? ….

Cum credeți sânii sunt doar rezultatul geneticii sau modul de viață deasemenea contează? Ce ziceți de temperament? El afectează obiceiurile, nu?

Indiferent dacă vei crede sau vei rămâne sceptică, cu siguranță îţi va fi interesant să citești despre versiunea ta.

1.Mici

Eşti o femeie rafinată şi inteligentă. Apreciezi strălucirea, inteligența şi arta. Poţi să nu fii cea mai sociabilă persoană într-un colectiv, pentru a provoca admirația altora. Toţi te apreciază pentru inteligența şi reușitele tale.

Întotdeauna ai avut note mari la școală, ai obținut succes în carieră, citeşti multe cărți şi poţi menține o conversație pe orice temă. Pui logica şi raționamentul pe primul loc, iar emoțiile – pe al doilea.  Cineva te poate considera prea rece, însă nu este aşa. Pur şi simplu te deosebești printr-un caracter puternic şi stabil.

2. Medii

Ești o femeie misterioasă, care în același timp, poate deveni un partener de încredere. Oamenii îţi încredințează cele mai ascunse secrete ale sufletului, pentru că știu că e pe mâini bune.

Toţi se simt confortabil atunci când comunică cu tine. Nu eşti o persoană rece, însă cu cei mai mulți preferi să păstrezi distanța.

Faţă de tine însăți şi faţă de cei dragi întotdeauna ai cele mai înalte standarde.

3. Mari

Eşti o persoană încăpățânată, un lider înnăscut. Foarte rar ceri ajutor de la alții, pentru că o super femeie ca tine se descurcă singură şi nu se plânge.

Ai succes acolo unde acorzi multă atenție. Deciziile tale sunt elaborate cu atenție și la cel mai înalt nivel.

Simţi lumea mult mai profund decât alţii şi poţi face concluzii ajungând la esența lucrurilor. În timp ce ceilalți privesc doar superficial.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!