Femeia satisfăcută – sursa de prosperitate și fericire pentru întreaga familie.

Se spune că dacă bărbatul nu-şi tratează soția cu respect, atunci norocul îl părăsește. De ce se întâmplă acest lucru?

Gândirea creativă feminină este mult mai puternică decât cea masculină, de aceea capacitatea de a influența soarta este foarte mare, atât asupra propriului destin, cât şi al soțului.

Când femeia simte plăcere şi fericire de la relație, atunci norocul însoțește bărbatul oriunde. Pentru că femeia prin starea ei interioară plină de fericire și mulțumire, cu puterea gândirii creative – binecuvântează succesul soțului și atrage în viaţa lui doar evenimente de bun augur.

Prin femeie, spre bărbat vine ori un flux de noroc, prosperitate şi bunătate, ori un flux de forță distructivă.

Femeia este strâns legată de sferele subtile, lumea de energie, de aceea gândurile şi starea ei emoțională internă, care formează planul fizic, se realizează mai rapid. Dacă soția nu este satisfăcută de viața de familie şi de soțul ei, atunci lui îi va fi dificil să se realizeze, să atingă succesul.

De ce bărbații înțelepți nu economisesc bani pe cadouri pentru soțiile lor, de ce tind să le protejeze de orice muncă neplăcută şi să le înconjoare cu impresii frumoase? Ei știu, că o femeie satisfăcută – este o sursă de prosperitate și fericire pentru întreaga familie.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!