Această idee e pentru femeile singure!

Maria a rămas văduvă la 68 de ani. Primul an, pur şi simplu mergea prin apartamentul său spațios cu trei camere, asurzit de singurătate și îşi dorea să moară. Să se sinucidă nu avea curaj, dar s-a gândit la o sinucidere indirectă: suferind mai mulți ani de diabet zaharat, ea a început să consume cantități enorme de prăjituri, bomboane, înghețată.

Tot ceea ce nu şi-a permis ani de zile. Aștepta să ajungă în comă. Însă timpul trecea, iar zahărul, în ciuda stresului şi supraalimentării, era în normă. Nu i-a ieșit să moară, era nevoită să trăiască în continuare.

Fiul și familia lui, locuiau de mai mulți ani într-o altă țară. Putea să meargă la ei, au invitat-o, dar o lume străină, o limbă străină şi oamenii străini îi păreau mai răi decât moartea.

– Căsătorește-te – o sfătuiau prietenii – nu poți rămâne singură, nu vei putea supraviețui doar din pensie. Chiar au încercat să-i facă cunoștință cu diferiți bărbați de vârsta ei, însă nici unul nu o interesa. Cu toate acestea, singurătatea era insuportabilă. Şi atunci i-a venit ideea să dea un aviz pe rețelele de socializare.

“Invit o doamnă în vârstă, singură pentru trai în comun”

Deja de 8 ani, în apartamentul Mariei e sărbătoare zilnică. Trei doamne în etate, îngrijite, frumoase, vesele îşi sărbătoresc existența. Şi-au unit viețile, pensiile, interesele. Au automobil, vilă, bani din chiria apartamentelor celor două prietene. Merg la plimbări în parc, înoată în piscină, merg la teatru, expoziții,  concerte, primesc oaspeți şi de două ori pe an se odihnesc la cele mai bune stațiuni. Și niciodată nu se ceartă.

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!