Iată de ce îţi va fi dor de ea…

Îţi va fi dor de ea, chiar dacă crezi că faci așa cum este mai bine. Chiar dacă crezi că nu-ţi pasă. De fapt, îţi va fi foarte dor de ea.

La început simți libertate. Vei ieși cu prietenii, te vei lăuda că nu mai ești legat de nimeni. Te vei simți atât de viu.

Vei săruta buze noi, vei ține pe altcineva de mână. Vei dormi într-un pat nou. O să te simți atât de liber. Atât de puternic. Până când îți vei da seama ce ai pierdut. Până când îți vei da seama ce ai distrus.

Acest sentiment de libertate pe care îl ai acum, se va spulbera. După aceste distracții, vei dori doar un singur lucru. O vei dori pe cea pe care ai părăsit-o. O vei dori din toate puterile.

Nu vei mai dori distracții cu străinii. Vei dori distracții, la care te-ai obișnuit împreună cu iubirea vieții tale. Vrei dori doar un singur corp, o pereche de buze și o inimă.

Însă totul s-a transformat în praf. Și e vina ta.

Pentru că în timp ce ea ţi-a fost fidelă şi ţi-a dăruit toată iubirea, tu ai fost un laş. Erai prea laş să-i permiți să-şi facă loc în inima ta. Te gândeai la altele, iar ea te dorea doar pe tine.

Ai ratat șansa. Tu ai decis că îţi dorești o altă viaţă, plină de oameni necunoscuți, alcool şi iubiri trecătoare. Ea ar fi putut fi unica. Dar poate încă mai este. Poate ea e cea care te-ar fi schimbat. Cea care nu ţi-ar fi provocat niciodată durere.

Însă eşti prea orgolios pentru o astfel de viaţă. Îţi doreşti mai mult. Eşti prea egoist şi nu poţi vedea ceea ce ai în faţă.

Iar dimineața, după ce străina va pleca şi va veni mahmureala, îţi va fi dor de ea. Îţi va fi dor de “bună dimineața” ei, de zâmbetul ei, atunci când o sărutai. De mirosul părului când ieșea din duș. Îţi va fi dor de lucrurile mici, pe care nu le observai înainte.

Îţi va fi dor de modul în care mâinile voastre se împleteau. De cum îţi făcea ziua mai bună doar fiindu-ţi alături. Îţi va fi dor de râsul ei, de cum îţi spunea “te iubesc”. Îţi va fi dor de frumusețea sufletului ei, de cum avea încredere în tine, cum te iubea necondiționat.

Îţi va fi dor de iubirea ei.

Vei conștientiza că ai distrus cea mai mare iubire pe care ai avut-o vreodată. Pentru că ai fost un laș…

Sursa

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!